2777
2789

چیزی ک واضحه اینه ک تو از پدر و مادرت و خونوادت خییییییلی آسیب دیدی، ولی این برای یه انسان خیلی دردناکه ک بپذیره والدینش بدرفتار بوده اند و کار بدی کرده اند ، بلکه این رفتارها رو ب خودش نسبت میده و میگه من بد بودم ک باهام اینجوری رفتار شد و این باعث میشه ی تصور خیلی دردناک و بد از خودش داشته باشه، تصور کنه هر چی بدی تو دنیا هست تو وجودش جمع شده ک باعث شده والدین و خونوادش باهاش اون رفتارها رو کنن و بهش اهمیت ندن و مدام پسش بزنن و بهش محبت نکنن، تا زمانی ک تصور دردناکی ک از خودت داری رو با عشق و همدلی و توجه ب خودت اصلاح نکنی، این اضطراب برای دیده شدن و جلب توجه و کافی بودن همرات میمونه، این اتفاق دردناک هم فقط برای تو تنها نیفتاده، خیلی از خانواده ها همین کارو با بچه میکنن چون سلامت روانی ندارن و یا سواد بچه داری ندارن، خلاصه ک بخاطر آسیبهایی ک دیدی احساس شرم و گناه نکن، تو هیچ تقصیری نداشتی، و خونوادت واقعا گند زدن! 

هر خشم و نفرتی ازشون داری رو صادقانه بپذیر و تو دفتر برای خودت احساساتت رو آزاد کن، کم کم این فشار از روت برداشته میشه

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

بی ثباتی عاطفی نداری؟که مثلا امروز بگی من عاشق فلان چیزم چند روز بعدش بگی از اون چیز متنفرم؟یا هیچ ب ...

دقیقا همین 

خود خودش 

رود عاشق میشم زود فارغ میشم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ممنون عزیزم الان وارد یه رابطه مخرب شدم عذاب وجدان دارم بابتش فک می‌کنم در آینده آسیب میبینیم ولی از ...

رابطه جنسی سادیستی؟ یا نه رابطه عاطفی با کسی که فکر می‌کنی مناسبت نیست؟

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿
چیزی ک واضحه اینه ک تو از پدر و مادرت و خونوادت خییییییلی آسیب دیدی، ولی این برای یه انسان خیلی دردن ...

وای خیلی مهربون بودی 

احساساتی شدم 

ممنون از مهربونیت و وقتی ک گذاشتی 

حداقل باید سعی کنم به دیگران آسیب نزنم و تنها این آسیب به خودم باشه 

بنظرت بی وبند بار باشم یا مظلوم ؟ببین نمیتونم راهمو مشخص کنم باید همش کسی باشه ک تو سلطه اون باشم و ...

چون خودت رو باور نداری، چون احتمالا خونوادت اینقدددر سر هر کار کوچیکی سرزنشت کردن یا هی امر و نهی کردن ک باعث شده هیچ باور و اعتمادی ب خودت نداشته باشی و همش فک کنی بقیه راه درست رو بلدن و تو هیچی ن میدونی ن میتونی بلد بشی، یعنی در یک کلام هم عزت نفست رو له و لورده کردن با کارای اشتباهشون و هم خودباوری و اعتماد به نفست رو 

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

رابطه جنسی سادیستی؟ یا نه رابطه عاطفی با کسی که فکر می‌کنی مناسبت نیست؟

رابطه عاطفی با کسی ک حس عاطفی بهم ندارع بیشتر حس جنسی داره 

منظورمو فهمیدی 😂😂

دقیقا همین خود خودش رود عاشق میشم زود فارغ میشم

عزیزم این چیزا ممکنه نشانه مرزی بودن باشه ولی باز هم اگر براساس همینا بخوایم بگیم مشکل شما چیه اصلا اصولی و درست نیست چون خیلی چیزا باید بررسی بشه

ولی هر مشکلی که هست باید برای درمانش زودتر اقدام کنی که سریعتر و بهتر نتیجه بگیری

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿
رابطه عاطفی با کسی ک حس عاطفی بهم ندارع بیشتر حس جنسی داره منظورمو فهمیدی 😂😂

اره متوجه ام عزیزم 

وای خیلی مهربون بودی احساساتی شدم ممنون از مهربونیت و وقتی ک گذاشتی حداقل باید سعی کنم به دیگران آسی ...

خواهش میکنم گلم♥️🫂🌺

تو اجازه نداری ب خودت آسیب بزنی، اولین آدمی ک ب هیچ عنوان اجازه نداری بهش آسیب بزنی خودتی! 

اگر ب خودت آسیب بزنی، بخاطر حس خشمی ک از اینکار پیدا میکنی بعدش دوس داری ب دیگران هم آسیب بزنی تا آسیبی ک ب خودت زدی رو فراموش کنی.

کتابایی ک گفتم رو بخون، باعث میشه خودت رو و نیازات رو بهتر بشناسی.

ببین کودک هررررر رفتاری ک باهاش بشه، خودش رو لایق همون رفتار میدونه و خودش هم با خودش همون رفتار رو میکنه، چون کودک قدرت تجزیه و تحلیل و تشخیص درست و غلط نداره، هر بلایی والدین و خانوادش سرش میارن فک میکنه همین درسته و مستحق همین رفتاراست.

با خودت مهربون باش، محبت و توجهی ک از بقیه میخوای بگیری رو خودت هزار برابرش رو ب خودت بده، تو فقط ب نوازش و دوست داشتن خودت نیاز داری،.

ان شاالله کم کم بهتر میشه اوضاع.

🙃اره باور ندارم

با اتفاقاتی ک برات افتاده ، معلومه ک باور نداری.

کودک هر بلایی ک ب سرش در میاد رو همون رو فقط باور میکنه.

از مظلوم نمایی دست بردار و واقعا ب خودت کمک کن، تو هوشمندتر از اون هستی ک مظلوم نمایی بتونه هوشت رو پنهان کنه😉

با اتفاقاتی ک برات افتاده ، معلومه ک باور نداری.کودک هر بلایی ک ب سرش در میاد رو همون رو فقط باور می ...

😂😂خندم گرفت 

نمیدونم واقعا 

دارم نقش بازی می‌کنم یا ن 

ولی سریع احساساتی میشم و وقتی محبت میکنن واقعا مظلوم میشم واسیب پذیر 

ولی از اون وز هم میتونم بی رحم باشم 

هر وقت یک جلسه رفتی پیش ی تراپیست و نتیجه خوبی نگرفتی، اون تراپیست رو تغییر بده و یکی دیگ پیدا کن، تراپیست اگر ماهر باشه همون جلسه اول میتونی احساس کنی ک دقیقا تو رو درک کرده و حس اعتماد خوبی بهش پیدا میکنی، تراپیست ماهر کسیه ک باهات همدلی میکنه، ن کسی ک صرفا بت گوش میده و بعدش تو رو مقصر میدونه یا ...، هیچوقت پولت رو تو جیب همچین کسایی نریز .

تو ب درک و همدلی و توجه و تایید و محبت و احترام  نیاز داری فقط