2777
2789
عنوان

از بین بردن کیست آندومتریوز با رژیم اصلاح سبک زندگی🌿

| مشاهده متن کامل بحث + 31266 بازدید | 584 پست
اول از همه استرست رو کنترل کن.. بچه ها توی پستهای قبل گفتن منم باز خلاصه وار میگم.. قند و شکر - لبنی ...

من با رعایت رژیم و مصرف این چیزهایی که گفتم کیستم از 7 سانت تقریبا دیگه الان نیست و خیلی کوچک شده در حد یک سانت که حتی اونم بهم گفت بنظر نمیرسه آندو باشه و هموراژیک هست.. حدود یکسال هست وروژست میخورم و شش ماهی میشه بقیه مکمل هایی که نوشتم.. البته نتیجه سونو آخرم اینو میگه که اونم امیدوارم خطای سونوگرافی و دکتر نبوده باشه.. چون تو یه روز که جاهای مختلف میرفتم سونو بین سونوهای مختلف توی اندازه کیستم در حد یکی دوسانت همیشه خطا بود یکی میگفت 7 سانت یکی میگفت5 سانت.. ولی خب از یه طرفم میگم دیگه دکتر در اون حد نیست که کیست به اون بزرگی رو اگه هنوز وجود داشت نخواد ببینه..

اول از همه استرست رو کنترل کن.. بچه ها توی پستهای قبل گفتن منم باز خلاصه وار میگم.. قند و شکر - لبنی ...

طلوع جان سلام.

یه سوال ازت داشتم.منم چندساله که درگیر آندومتریوز هستم هشت ماهه لیکوپن و ویتامین سی و منیزیوم مصرف میکنم.شما با پروتکل محمدپور پیش رفتی؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من با رعایت رژیم و مصرف این چیزهایی که گفتم کیستم از 7 سانت تقریبا دیگه الان نیست و خیلی کوچک شده در ...

سلام عزیزم، خداروشکر 

عزیزم شما نان رو خودتون درست میکنید؟؟

سری قبل که سونو شدید و کیست هنوز بوده چند سانت بود و در عرض چند ماه کامل از بین رفت؟؟؟

همچنان گفتن وروژست  باید ادامه بدید؟؟

سلام میشه جواب بدی منم اینطوریم برنج هم نخورم؟؟الان کیستتون از بین رفت؟

سلام عزیزم نه برنج مشکلی نداره 

فعلا نه گلم هنوز هستش

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
طلوع جان سلام.یه سوال ازت داشتم.منم چندساله که درگیر آندومتریوز هستم هشت ماهه لیکوپن و ویتامین سی و ...

عزیزم کامل نوشتم چه کارهایی کردم.. یه بخشیش که همون لیکوپن و ویتامین سی و منیزیم میشه پروتکل محمد پور.. اما در کنارش چیزهای دیگه مثل رعایت رژیم و ... و همچنین وروژست هم مصرف میکنم

سلام عزیزم، خداروشکر عزیزم شما نان رو خودتون درست میکنید؟؟سری قبل که سونو شدید و کیست هنوز بوده چند ...

یه مدتی اوایل فقط نان بدون گلوتن میخریدم.. گهگاهی هم بینش فقط نان سنگک.. حقیقتش خیلی وسواس به خرج ندادم من چون نان های بدون گلوتن از نظر من خیلی بی مزه هستن.. الان فقط صبح ها به اندازه یه کف دست سنگک میخورم..  و اینکه از سونو اولم که متوجه شدم کیست دارم تا سونو آخرم حدود 10 ماه شد اما دکترم همچنان گفت تا سونو بعدیم میشه شش ماه دیگه وروژست رو قطع نکنم

عزیزم کامل نوشتم چه کارهایی کردم.. یه بخشیش که همون لیکوپن و ویتامین سی و منیزیم میشه پروتکل محمد پو ...

مرسی از پاسخت عزیزم من چون دارم تلاش میکنم برای بارداری وروژست نمیتونم مصرف کنم فقط پروتکل محمدپور رو انجام میدم اما اخیرا توی یکی از گروه ها دیدم دونفربا پروتکل محمدپور کیستشون بزرگتر هم شده!

مرسی از پاسخت عزیزم من چون دارم تلاش میکنم برای بارداری وروژست نمیتونم مصرف کنم فقط پروتکل محمدپور ر ...

صد در صد که بدن هر شخص متفاوت هست و حتی دارو هم ممکن هست روی بعضی ها نتیجه مثبت نداشته باشه.. ولی خب پروتکل دکتر محمدپور هم چیز خاصی نداره که بخواد باعث بدتر شدن بیماری بشه فکر نمیکنم علتش اونها بوده باشه

صد در صد که بدن هر شخص متفاوت هست و حتی دارو هم ممکن هست روی بعضی ها نتیجه مثبت نداشته باشه.. ولی خب ...

درسته پروتکل محمدپور چیز خاص و باعث بدتر شدن نداره من روی این دوتا کیسی که بدتر شدن فقط روی مصرف لیکوپن شک کردم که هرچی سرچ کردم دیدم لیکوپن خوبه حتی باعث ازبین رفتن چسبندگی هم میشه

من متاسفانه یکی از لوله هام چسبندگی داره و هیدروسالپنکس شده بخاطر همینم تاالان طبیعی باردار نشدم

از تجربه خودم بخوام بگم من زمانی که متوجه این بیماری شدم دکترم منو ترسوند گفتن باعث ناباروری میشه و ...

سلام . حس میکنم اون بهتر شدن به خاطر وروژست بوده برای شما .من از به ماما شنیدم که ژل رویال خوبه . اونم گفت قهوه رو قطع کنم ولی دکتر میگه قهوه فقط باعث زیاد شدن درد میشه توی روند رشد اندو یا کیست سینه بی تاثیره

سلام . حس میکنم اون بهتر شدن به خاطر وروژست بوده برای شما .من از به ماما شنیدم که ژل رویال خوبه . او ...

سلام عزیزم

دکتر ها کلا رژیم های غذایی رو قبول ندارن کافئین برامون خوب نیستش چون همون التهاب بدن رو زیاد میکنه که درد زیاد میشه التهابم زیاد بشه دیگه آندو تشدید میشه خبرش

بله میدونی رژیم روی التهاب فقط،کمک میکنه روی سایز تاثیرش کمتره برای من که اینجور بود

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم