2777
2789
عنوان

داستان تغییر زندگیم تو ی روز

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 61 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوس داشتن دو طرفمون چی میشه پس

قرار نیست هر دوست داشتنی به ازدواج برسه میلیاردها ادم روی زمینه .

نمیدونم چندسالت ولی دارم میبینم خامی کم تجربه ای اونقدر ادم خوب و بد دیکه میاد سر راهت که گاهی میگی کاش با فلانی ازدواج میکردم گاهی میگی چه خوب شد باهاش ازدواج نکردم . 

در ضمن یک رابطه سالم و پر از عشق و احترام اینطور ادم رو به دو دلی نمیندازه 

قرار نیست هر دوست داشتنی به ازدواج برسه میلیاردها ادم روی زمینه .نمیدونم چندسالت ولی دارم میبینم خام ...

من به این دو دلم که اخلاقش درست میشه یا نه

خیلیا رو دیدم درست شدن 

بنام خدا خار مادر تجربه هستم اومدم کمکت کنم یکم تند،   شاید ی جاهایی یکم بی ادب 

خاک تو سر دوستت ک آرامشت رو بهم زد خاااک 

تجربه ی اینجوری رو داشتم دو نفر ب اولی نرسیدم

یکسال تلاش کردم ب دومی رسیدم ۵ ساله دارم تلاش می‌کنم طلاق بگیرم نمیتونم

آیا واضح گفتم؟!

اخلاق های بدش رو ک نمیتونه تغییر بده هییییچ کلی اخلاق بده دیگه ی مخفی داره ک بعد ازدواجتون رو میشه

مال من همه دنیاش من بودم قسم راستش جون من بود بخاطر رسیدن ب من همه کاری کرد

اما امان از رسیدن امان از یکسال بعد از رسیدن انگار ن انگار من همون نگارین یارشم ک بخاطرش با همه جنگید الان همه جنگش با همین نگارینشه  لجباز و غد و یک دنده حرف حرف خودش کلی اخلاق بد دیگه 

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم
🙂💔چه تلخچرا نمیتونی جداشی؟

طلاق نمیده

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم
من به این دو دلم که اخلاقش درست میشه یا نهخیلیا رو دیدم درست شدن

بعد از ازدواج از اینی که میبینی بدتر میشه 

ددست ندارم این حرفو بزنم ولی متاسفانه بچه های طلاق خلاهایی که دارن هیچوقت جبران نمیشه و درست نمیشه مثل کمبود عاطفه طرد شدن از جامعه و...

دوست داره؟میشه بگی اخلاقای بدش چیا بود و چطور رفتاری داشت

مثل چی مطمئنم اگر میخوای زودتر به نتیجه برسید زودتر دست بکش اگر نه همین نتیجه رو بعدا میبینی عزیزم فقط زمان میدی به این داستان همین

هرچی بیشتر میدانم، میدانم که هیچ چیز نمیدانم 🧠🫀

بعد از ازدواج از اینی که میبینی بدتر میشه ددست ندارم این حرفو بزنم ولی متاسفانه بچه های طلاق خلاهایی ...

اینکه بچه های طلاق بد باشن یا اخلاق نداشته باشن ی نظریه نا محبوبیه

اخه من خیلی میشناسمش همه ی اخلاقاش دستمه اونم همینطوره تا الان برام کم نذاشته

وقتی میخوام ولش کنم همه ی خوبیاش میاد جلو چشمم

از ی طرفم کات که میکنم یا میاد دم خونه یا زنگ میزنه داداشمم 

و اینکه شماره ی بابامم داره نمیدونم چیکار کنم

دوست داره؟میشه بگی اخلاقای بدش چیا بود و چطور رفتاری داشت

خیلی حرف می‌زد بیشتر عاشقانه الان خیلی وراجه همش گیر همش نق همش ایراد گرفتن

فحاشی میکنه

اهل دعواس سریععععع عصبی میشه 

بی خیال

خوبیات رو توی کسری از ثانیه فراموش میکنه و با وقاحت برمیگرده تو روت ک البته برای من مهم نیست تو رو خودم برگرده آقا تو روی پدر مادرم برمیگرده خیلیییییی نمک نشناسه خیلییییی  زود همه ی خوبی ها و حمایت هایی ک ازش کردن رو فراموش میکنه

خاله زنکه میشینه با عروساشون غیبت میکنه

دهن بینه شدید، بچه ی مریض داریم یکی بگه وا چقدر قرص میخوره این بچه روزگار من سیاهه 

ننه ی خدا نیامرزش میگفت وا چقدر دکتر میبرین چرا رو بچه اسم گذاشتین ک مریضه دیگه نمیذاشت دکتر ببرمش

قبلا فقط ب حرف من گوش می‌داد الان ب حرف همه گوش میده الا من

قبلا افتخارش بود ک من تحصیل کرده ام الان شده عقده ی عقب ماندگیش تا ی چیزی بشه منو مسخره کنه

قبلا میگفت ببین من خیلی چیزا رو رعایت نمیکنم چون بلد نیستم ن اینکه نخوام ... الان کافیه ی چیزی بهش بگم‌ با تریلی از روم رد میشه ک چرا بهم‌ این چیزا رو میگی

قبلا میگفت شاید نتونم تو فامیلتون خوشبخت ترین دخترت کنم اما نمی‌ذارم از کسی چیزی کم داشته باشی الان ب بدبخت ترین فرد فامیل مشهورم

ممنونم🥲

سختته اما میتونی عزیزم 

اینارو گفتم از بخش کاتت کردنت ناراحت شدی به حدی که نمی‌خوای به چیزای قشنگ فکر کنی چون فکر میکنی همه چی با اون قشنگه اما قشنگ تراش و هنوز ندیدی روزی میرسه از اینکه تونستی کات کنی هزار بار به خودت افتخار می‌کنی 

زندگی خیلی شاد و قشنگ تری منتظرته اینو ببیننننن

هرچی بیشتر میدانم، میدانم که هیچ چیز نمیدانم 🧠🫀