2777
2789
جدای از بارداری که خییلیی خیلییییی برام سخت بود خط سزارین منو یاد شیرین ترین چیزی میندازه که تو زندگی بدست آوردم منو یاد دختر عزیزم میندازه که از جونمم برام با ارزش تره یه خط که چیزی نیست فدای سرش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یاد اولین باری میافتم که جوجمو تودست دکتر دیدم...بهترین وشیرین ترین خاطره زندگیم...ثمره ومیوه عمرم..و چقدر نگران شدم از اینکه مادرشدم...
در هر چیز بد بذر مزیتی مثبت به همان اندازه یا بیشتر هست.ناپلون هیل
2805
برای من این یک خط معمولی نیست برام درب بهشته. دخترم از توش بدنیا اومد. میدونم منم مثل همه با بدنیا اومدن فرزندم خیلی محدودتر شدم کارهام بیشتر شد و مطمئن هستم دیگه تا آخر عمرم نمیتونم اون بیخیالی و استقلال قبل رو داشته باشم. ولی بجاش اونو دارم. خط سزارین برای من به نهایت رسیدن عشق خودم و همسرمه . خط سزارین برای من اوج لطف خداونده به من بنده. خط سزارین برای من دری از بهشته که فرشته کوچولویی رو بمن هدیه داد که میدونم دنیا براش خیلی کوچیکه. بخاطر همین عاشق خط سزارینم هستم و همیشه برام عزیزه.
در دنیایی که روزی روح خودم مرا ترک میکند،انتظار از دیگران نباید داشت!
من خط سزارینم رو که میبینم به این فکر میکنم که قبل از اون چه شکم صاف و تختی داشتم بدون چروک چه سینه هایی داشتم بچه که اومد بعدش گرچه لاغر شدم ولی یه پوست چروک برام موند و بعد هم بچه داری و دو سال بی خوابی برام گذاشت و عصبی شدن برای چی ؟ برای اینکه گولمون زدن بهشت زیر پای مادران است
با دیدن خط سزارین م یاد دوران شیرین بارداریم و لگد ای پسرم می افتم. چه زود گذشت. واقعا دوران شیرین و پر خاطره ای بود. خدایا شکرت بابت تمام زندگیم
میشه با دل های پاک تون برای شاد شدنم صلوات بفرستید. 
تداعی کننده سزارین 😂😂😂😂 چه سوالیه خوب اولا الان بعد از یه سال و نیم اصلا معلوم نیس بعدم که بهر دلیلی سزارین شده باشى نشونه مادر شدنته من بهش افتخار میکنم که تونستم یه پسر خوشگل و سالم به دنیا بیارم و الان تمام سعی ام اینه که به بهترین نحو بزرگش کنم
من قبل از اینکه مامان بشم کى بودم؟ چى بودم؟ اصلاً بودم؟
الان بعد تقریبا یک سال که پسملی گلم بدنیا اومده... شکمم رو نتونستم کامل صاف کنم و هنوزم چاقم و این بیشتر درگیرم میکنه تا خط سزارین.... البته این خط رو هم دوست دارم و خوشحالم که سزارین رو انتخاب کردم چون موقع زایمان متوجه شدم که بند ناف دور گردن پسرم بوده و معلوم نیست با زایمان طبیعی چه اتفاقی می‌افتاد و البته دلیل دیگرش هم آینه که درد شکم از درد بخیه تو جای دیگه... قابل تحمل تره....
💥Be the best of your own & Don't compare yourself with others 💥 
برای من این یک خط معمولی نیست برام درب بهشته. دخترم از توش بدنیا اومد. میدونم منم مثل همه با بدنیا اومدن فرزندم خیلی محدودتر شدم کارهام بیشتر شد و مطمئن هستم دیگه تا آخر عمرم نمیتونم اون بیخیالی و استقلال قبل رو داشته باشم. ولی بجاش اونو دارم. خط سزارین برای من به نهایت رسیدن عشق خودم و همسرمه . خط سزارین برای من اوج لطف خداونده به من بنده. خط سزارین برای من دری از بهشته که فرشته کوچولویی رو بمن هدیه داد که میدونم دنیا براش خیلی کوچیکه. بخاطر همین عاشق خط سزارینم هستم و همیشه برام عزیزه.

خیلی قشنگ نوشتین
سیاست من در زندگی "صداقتم" است
من خط سزارینم رو که میبینم به این فکر میکنم که قبل از اون چه شکم صاف و تختی داشتم بدون چروک چه سینه هایی داشتم بچه که اومد بعدش گرچه لاغر شدم ولی یه پوست چروک برام موند و بعد هم بچه داری و دو سال بی خوابی برام گذاشت و عصبی شدن برای چی ؟ برای اینکه گولمون زدن بهشت زیر پای مادران است

الهییییییی حالا چرا انقدر دلگییییییر... کم کم به همه چیی عادت میکنی عزیزم غصه نخور ....بخند ....
2810