2777
2789
یک دفعه سال91 و یک دفعه سال93 ،و شدم مادر دو فرزند.... این خط مادرم کرد....خاطرات خوبی‌ از بارداری هام دارم ولی‌ درد هم زیاد کشیدم.... در کّل به جهت زیبایی رو بدنم،دوسش ندارم
تداعی درد وحشتناکی که مدتها گریبان گیر من بود و حتی نگذاشت دو هفته اول بتونم با دلخوشی پسر کوچولوم رو بغل کنم.و تداعی این که بدون مرفین چقدر عمل های جراحی وحشتناک و دردناک هستن.امیدوارم هیچ کس مثل من تجربه اش نکنه.هرچند سزارین من اورژانسی شد ولی اگر دکتر و ماماها با هم توافق نداشتن سعی می کردم نگذارم اتفاق بیفته.تجربه سختی بود.
علیرضا,انگور یاقوتی مامان(غوره سابق) 25شهریور ماه 92 همزمان با تولد امام رضا به زندگی یکنواخت من پا گذاشت و با دست و پاهای کوچکش تحرک و عشق دوباره به زندگی من آورد.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
خط سزارین من نشان دهنده شکست در زایمان طبیعی بود و 16 ماه بعد سزارین، ابدومبنوپلاستی کردم و از دکترم خواهش کردم که یه میلیمترشم باقی نمونه و کامل ورش داره، بعد از این عمل روحیه م خیلی بهتر شد، خودمو گول میرنم. ولی از خط سزارین چند تا عکس گرفتم بعدا به بچه م نشون بدم.
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
خط سزارین من نشان دهنده شکست در زایمان طبیعی بود و 16 ماه بعد سزارین، ابدومبنوپلاستی کردم و از دکترم خواهش کردم که یه میلیمترشم باقی نمونه و کامل ورش داره، بعد از این عمل روحیه م خیلی بهتر شد، خودمو گول میرنم. ولی از خط سزارین چند تا عکس گرفتم بعدا به بچه م نشون بدم.

کاملا از بین رفت؟
ماه های اول هر وقت نگاهش میکردم اشک میریختم چون خیلی برای زایمان طبیعی تلاش کردم ولی دخترم نیومد که نیومد. تو کل فیلم های روز زایمانم دارم گریه میکنم و میگم نمیخوام سزارین بشم. ولی الان شکر خدا دیگه بهش عادت کردم هرچند بازم میبینمش دلم میگیره...

سوال منم هست.
یاد روزهای اول زایمان و مشکلات و احساسات جریحه دار شده... جای پای کوچولوهای شیطونم که هنوزم با اینکه تو صورتشون نگاه میکنم و میبوسمشون بازم دلم برای بودنشون توی رحمم تنگ شده... یاد روزی که باید میرفتم بخیه رو میکشیدم اما همسری نداشتم برای همراهی... یاد روزی که بخیه کشیده شد و محلش عفونت کرده بود چون دیر رفتم.... یادویزیت پزشکی که خواهرم بجای همسرم پرداخت کرد... ایکاش آقایون کمی قدرشناس بودن
خداجونم دوتا فرشته کوچولوم رو بخودت میسپارم همیشه واسم حفظشون کن،مامانی عزیزم هنوزم بأورم نشده دیگه بغلم نمیکنی.... دلم خیلی تنگ شده....
خط سزارین من که خییلی نازک و کمرنگه . هر وقت میبینم خدا رو شکر میکنم که بهم دو تا بچه ی خوشگل و سالم داده . خدا حس شیرین مادری رو به همه بچشونه
خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘

برش عمل زیبایی به جاش اومد دیگه، بزرگتره، شاید نه یا ده سانت از سزارین بزرگتر، ولی من از این زیاد بدم نمیاد، قبولش کردم، سزارین برشش محو و کوچیک بود و من شکممو بخاطر افتادگی عمل کردم، ولی این برش یزرگتر برام قابل تحمل تره
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
ماه های اول هر وقت نگاهش میکردم اشک میریختم چون خیلی برای زایمان طبیعی تلاش کردم ولی دخترم نیومد که نیومد. تو کل فیلم های روز زایمانم دارم گریه میکنم و میگم نمیخوام سزارین بشم. ولی الان شکر خدا دیگه بهش عادت کردم هرچند بازم میبینمش دلم میگیره...

اخ منم
یاد روزهای اول زایمان و مشکلات و احساسات جریحه دار شده... جای پای کوچولوهای شیطونم که هنوزم با اینکه تو صورتشون نگاه میکنم و میبوسمشون بازم دلم برای بودنشون توی رحمم تنگ شده... یاد روزی که باید میرفتم بخیه رو میکشیدم اما همسری نداشتم برای همراهی... یاد روزی که بخیه کشیده شد و محلش عفونت کرده بود چون دیر رفتم.... یادویزیت پزشکی که خواهرم بجای همسرم پرداخت کرد... ایکاش آقایون کمی قدرشناس بودن

آاااخی عزیزم. خیلی سخته.
از وقتی مامان شدم میفهمم مامان چه زحمتی کشیده . مامان عاشقتم .
2810