2777
2789
منم دوبار سزارین شدم الان سه تا فرشته ناز دارم خدا رو شکر میکنم اصلا به خط سزارین کاری ندارم مهم جوجه ها خوشکلمه که خدا رو شکر سالمن
خدایا نمیدونم چمه و چی میخوام فقط ......شکرت که هستی 😊 خدایا سه تا فرشتمو به خودت میسپارم نگهدارشون باش 😍
تداعی کننده مادر شدنم یه زایمان عالی و البته به لطف پمپ درد زایمانم کاملا بدون درد بود . البته خط زایمانم خیلی محو مونده باید بگردم تا پیداش کنم
مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هرموقع خط سزارینمومیبینم خداروشکرمیکنم که خدا منوموردرحمت خودش قراردارده ومادرشدم وامیدوارم به زودی زود تازه شدن این خط قشنگ رو روی شکمم ببینم .وبه امید تجربه کردن این حس زیبا برای اونایی که منتظر رحمت خداوندن
من مامان خوشبختیم میدونین چرا؟چون خدا دوتاپسر بامحبت ومهربون داده که جبران بی کسی ها وبی محبتی ها درزندگیم باشن.خدایا خودت نگهدارشون باش
2805
جالبه که من هییییچ گونه مشکلی با خط سزارینم ندارم! برعکس خیلیییی هم برام عزیزه! هر وقت که نگاش میکنم یادم میندازه که چقدرررر خوشبختم! که میلیونها زن تو دنیا وجود دارن که حاضرن کلِ زندگیشونو بدن تا این خط و داشته باشن! یادِ بهترین و شیرینترین روزِ زندگیم میفتم واااقعاً اینو از ته دلم میگم... خدا به همه زنها این لذت و نصیب کنه
برای من این یک خط معمولی نیست برام درب بهشته. دخترم از توش بدنیا اومد. میدونم منم مثل همه با بدنیا اومدن فرزندم خیلی محدودتر شدم کارهام بیشتر شد و مطمئن هستم دیگه تا آخر عمرم نمیتونم اون بیخیالی و استقلال قبل رو داشته باشم. ولی بجاش اونو دارم. خط سزارین برای من به نهایت رسیدن عشق خودم و همسرمه . خط سزارین برای من اوج لطف خداونده به من بنده. خط سزارین برای من دری از بهشته که فرشته کوچولویی رو بمن هدیه داد که میدونم دنیا براش خیلی کوچیکه. بخاطر همین عاشق خط سزارینم هستم و همیشه برام عزیزه.

عزیزم خیلی دید مثبتی داری...
بعضیا سواد حرف زدن ک ندارن ❌هیـــچ❌شعور خفه شدنــ هم ندارن😥
من که طبیعی بودم و ندارمش،ولی خیلی خط مقدسیه،بیاید این نگاه مادی رو از جسم دنیایی مون بر داریم،دیر یا زود تمام تنمون پر از ترک و چروک میشه و چشم بر هم زدنی باید این دیار فانی رو ترک کنیم و همه اینا رو با خودمون ببریم به عالم زیر خاک،پس از لحظات زندگی و داشتن فرشته هامون لذت ببریم و به بقیه اش فکر نکنیم که زندگیمون تلخ بشه
یکی از فانتزیام اینه که انگشتمو بذارم تو دست کوچولوت,تو هم محکم بگیریش....
من که طبیعی بودم و ندارمش،ولی خیلی خط مقدسیه،بیاید این نگاه مادی رو از جسم دنیایی مون بر داریم،دیر یا زود تمام تنمون پر از ترک و چروک میشه و چشم بر هم زدنی باید این دیار فانی رو ترک کنیم و همه اینا رو با خودمون ببریم به عالم زیر خاک،پس از لحظات زندگی و داشتن فرشته هامون لذت ببریم و به بقیه اش فکر نکنیم که زندگیمون تلخ بشه

هزار تا لایک
خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘
خط سزارین و بخیه ی طبیعی و افتادگی رحم و اینا نداره که هر دوش لطف خداست و اینکه الان من خودم خط سزارینم کاملا محو و دیگه دکترا اصطلاحا رو خط بیکینی میزنن.اگه کسی ندونه فکر میکنه چه خط عجیب و بزرگیه البته من خودم خیلی لاغرم و شاید چون شکمم تخته یا کار دکترم خوب بود هییییچ مشکلی با اون خط محو ندارم خیلی هم کوچیکه مال بقیه چطوره مگه؟
چقدر دیر میفهمیم بیشتر غصه هایی که خوردیم خوردنی نبود، دور ریختنی بود... 👌👌
2810