2777
2789
برا من بهترین روز عمرم بود و این خط و دخترم به یادگار گذاشت و از اینکه تا همیشه جاش معلوم میشه خوشحالم چون اون روز و فراموش نمیکنم.ولی اعتراف میکنم زایمانم سخت بود و درد زیاد داشتم.البته بعد از بدنیا اومدن نینیم.

ها منم همینطور
خدایا شکرت برای همه چیز

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خط سزارینم رو که میبینم به این فکر میکنم که قبل از اون چه شکم صاف و تختی داشتم بدون چروک چه سینه هایی داشتم بچه که اومد بعدش گرچه لاغر شدم ولی یه پوست چروک برام موند و بعد هم بچه داری و دو سال بی خوابی برام گذاشت و عصبی شدن برای چی ؟ برای اینکه گولمون زدن بهشت زیر پای مادران است

ها منم همین چیزارو باخودم میگم 😭
خدایا شکرت برای همه چیز
2805
برای دیدن خط باید خیلی دقت کنم ... خیلی محو و کمرنگه...ولی خوشحالم سزارین شدم
تا زمین در گردش است و آسمان در چرخش است
نام مولایم حسین بر قلب من آرامش است. خدای مهربون خودت مراقب نی نی من باش.به تو سپردمش بهترین نگهدار...
خط سزارینم تداعی کننده داغیه که پسر کوچولوی 6 ماه ام با رفتنش روی دلم گذاشت،هربار که خط سزارینم رو میبینم یادم میافته که مادر بودم ....خط سزارین نه...بهتره از این به بعد بهش بگم داغ مادری ...
خط سزارینم تداعی کننده داغیه که پسر کوچولوی 6 ماه ام با رفتنش روی دلم گذاشت،هربار که خط سزارینم رو میبینم یادم میافته که مادر بودم ....خط سزارین نه...بهتره از این به بعد بهش بگم داغ مادری ...

شش ماهه باردار بودید یا نوزادتون پر کشید؟
یا رب نظری

آآآخی ، عزیزم....
عصاره همه خوبی ها را جمع کردند و با آن مادر را آفریدند
سلام دوستان خوب خوشحالم که خیلیهاتون خدا رو شکر کردید برای نعمتی که بهتون داده ولی راستش ناراحت شدم وقتی دیدم بعضیها ناشکری کردن خواهش میکنم شاکر باشید برای این نعمت آسمانی متاسفانه من دو بارداری ناموفق پشت سر هم داشتم که اولی 7 ماه و بعدی 9 ماه طول کشید بار اول زایمان طبیعی بود ولی بار دوم به خاطر شرایط اورژانسی سزارین شدم خط سزارین من یادآور فرزندی هست که هیچ وقت در آغوش نگرفتم صداش رو نشنیدم و قبرش رو به جای روی ماهش میبوسم یادآور اشکهای پدر و مادرم هست که از خدا میخواستن من واسشون بمونم خواهش میکنم ناشکری نکنید امیدوارم بچه های عزیزتون زیر سایه پدر و مادر به بهترین جاها برسن