2777
2789
جلو پام گاو شتر و گوسفندو بز قربونی کردن !!!!!!!!!! شوهرم برام سرویس طلا گرفت دلتون بسوزه یه همچین قوم شوهری دارم من!!!!!!!!!! اندر حکایات پینوکیو و چوپان دروغگوووووووووووووو

😂😂😂😂😂
بعضیا سواد حرف زدن ک ندارن ❌هیـــچ❌شعور خفه شدنــ هم ندارن😥
با اینکه تنها عروسشونم و نوه اول هست ، دوماه طول کشید که بهم تبریک گفتن . الانم که داره ماهه7ام تموم میشه حتی یه بار هم نیومدن یه سری بهم بزنن.

والا
 من باید شاد باشم ،،.،..... به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشن 😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهرم بهشون زنگ زد تلفنی گفتیم آخه شهرامون از هم دوره خوشحال شدن ولی اون خوشحالی که انتظار داشتم نبود در حد معمولی بود شاید من توقعم زیاده آخه مامان خودم خیلی ابراز میکه خوشحالیشو
《اللهم صل علی محمد و آل محمد》پروردگارا...از تو ایمانی می خواهم که به قلبم پیوسته باشد...چنان که نیک بدانم که جز آنچه تو برایم نوشته ای به من نرسد...مرا به بهره ای که از زندگی بخشیده ای خرسند دار...

من عروس بزرگم 

مادر شوهرم ی بار زنگ زد تبریک گفت 

فرداش زنگ زد گفت منم عین مادرتم هر چی دلت خواست بهم بگو الان دو سه هفته است حتی دیگه ب شوهرم هم زنگ نمیزنن اخه وقتی ب من ز زدن ی ماهی بود ک نه منو دیده بودن ن زنگ میزدن

موقع شنیدن بارداری من اونجا نبودم شوهرم گفت خیلی خوشحال شدن بعدش مادرش و خواهرش زنگ زدن تبریک گفتن

البته بیشتر از همه وقتی شنیدن بچه ام دختره خیلی خوشحال شدن چون همه نوه ها پسر بودن

الهی به امید تو
سلام عزیزان

دانشگاه تربیت مدرس تهران درمان چهار جلسه ای بی خوابی به صورت کاملا رایگان برگزار میکنه... درمان توسط جناب آقای دکتر مازندرانی صورت میگیره... چون یک کار تحقیقاتی هست کاملا رایگانه... از هفته ی بعد مورخ 1396/6/6 هر هفته دوشنبه ها و سه شنبه ها در همون دانشگاه تربیت مدرس شروع و  اجرا خواهد شد...

به دوستان و آشنایانتون اطلاع بدید ... چون خیلی فرصت خوبیه هم توسط جای بسیار معتبر ارائه میشه و توسط افراد خبره و همچنین رایگانه..آخه درمان بی خوابی در کلینیک ها و مراکز مشاوره بسیار گرونه...

جهت هماهنگی با شماره زیر تماس بگیرید

09194595925 

مادرشوهرم خیلی ریلکس گفت حالا حامله هست که هست شیرینی واسه چی خریدی؟

توماهه هفتمم گفت کاش بمیره حسرتش به دلت بمونه

ولی الان دوسالو نیمشه خخخخ ازدعا گربه کوره که بارون نمیاد

من همونیم که خودم میخوام نظره توهم نمیخوام

خداییش همشون خوشحال شدن وتبریک گفتن.یه بار م وقتی فهمیدن بچم پسره بهم تبریک گفتن.

مادرشوهرم خیلی خوشحال بود میگفت پسرم تک بود داداش نداشت خداروشکر که پسزدارشد.پدر شوهرمم ازخوشحالی انگارسجده شکر کرده بوداونطور که شوهرم میگفت.

مادرشوهرم تا فهمید یه لبخند خشک و خالی زد و گفت ما فکر میکردیم شما اجاقتون کوره!!!!!!! چقدر منو لرزو ...

اینجور آدما رو باید حسابی شست کنار گذاشت با مدارا پررو تر میشن😐😑😕

رب هب لی من لدنک ذریه طیبه انک سمیع الدعا

با تمام مشکلاتی که با خانواده ی همسرم داشتم...اما وقتی زنگ زدم به مادرشوهرم که اومده بود تهران برای درمانِ بیماری ش...صداش خیلی گرفته بود...پرسیدم کجایید؟ گفت پشت درِ مطب دکتر منتظریم دکتر نوبتمون بشه...گفتم ی خبر خوش دارم...ما نی نی دار شدیم!به قدری خوشحال شد که به گریه کردن افتاد و نتونست حرف بزنه...خواهرشوهربزرگم کنارش بود گوشی رو گرفت و بهم گفت مادرش نمیتونه حرف بزنه داره از شادی اشک شوق میریزه و...

اینم بگم که بچه ی ما اولین نوه بود...والبته خواهرشوهر بزرگم ۵ سال بود بچه دار نشده بود...خیلی با خبر حاملگیم خوشحال شدن همه شون...بعد از تولد پسرمم عینِ پروانه دورش میگشتن...

اما خوب منو دوست ندارن دیگه حیوونیا😁

هرکسی یک دلبرِ جانانه دارد...من تو را❤
2810