2777
2789
مهتاب جان اینهمه دکترو درمانو انچام دادی اینم انجام بده ضرر نداره اگه سود نداشته باشه. عنبر نسارا رو تو حموم با فن روشن انجام بده و خودتو و لباستو بشور بیا بیرون هیچ بویی بیرون نمیاد .اگرم نتونستی عسل خوب بخر و حتما انجام بده. ارزش ریسکشو داره مطمئن باش.
هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عنبر نسارارو توی اسپند دود کن بذار و روی شعله گاز قرار بده وقتی شروع کرد به دود دادن برو حموم بگیر زیرت . دامنم بپوش . توالت فرنگی داشته باشی میتونی راحت بشینی روش و اسپند دود کنو بگیری تو توالت. نمیدونم چرا عسل برداشتی سوزش داشتی.عسل خوب بگیر و با اپلیکاتور یه بار مصرف اینکارو کن. شب تا صبحم بخواب باهاش.
هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
یاسان جون با عنبر نسا حودمو بشورم؟ یا دود بدم عزیزم؟ راستی من تزریق عسل رو هم انجام دادم اما خیییلی ...

خاصیت عسل اینه که موقع خوب کردن زخم میسوزونه،مثلا زخم رو روی پوست سالم بزنی چیزی نمیشه اما روس پوست سوخته بزنی بیشتر میسوزه چون داره درمانش میکنه،چون رحمت زخم شدید داشته میسوزونده تاخوب بشه باید تحمل کنی