2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان عزیزم. من از سال 91 که دچار زگیل تناسلی شدم درگیر دکتر زنان هستم و تقریبا تمام دکترهای خوب مشهد از جمله ارندی و حسن زاده و توانایی رو رفتم. من اچ پی وی داشتم که بعد از تزریق واکسن گارداسیل ازمایشم منفی شد اما هنوز که 6 سال ازون ماجرا میگذره و از همسرم جدا شدم و هیچ گونه رابطه جنسی ندارم و مسایل بهداشتی رو کاملا رعایت میکنم، باز هم ترشحات سفیدرنگ، درد و خارش و گاهی سوزش دهانه رحم رو دارم. دکتر ارندی 2 سال پیش دهانه رحمم رو فریز کردن اما هیچ تاثیری نداشت و بعدش کوتر کردن اما باز هم انگار نه انگار. انواع قرص فلوکونازول و ژل واژینال هم استفاده کردم و باز هم مشکل ترشحات غیرعادی و درد و سوزش دهانه رحم رو دارم. میتونم از شما دوستای گلم بخوام که کمک کنین و درباره ی دکتر یا دارو یا تجربه مشابه تون منو یاری کنین؟ منتظرتونم خانومای گل...
برای عفونت عنبر نسارا و برای زخم تزریق عسل عالیه.
هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
من جاتون باشم یه شب عنبر نسارا و یه شب عسل رو امتحان میکنم برای چند روز.
هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
سلام دوستان عزیزم. من از سال 91 که دچار زگیل تناسلی شدم درگیر دکتر زنان هستم و تقریبا تمام دکترهای خوب مشهد از جمله ارندی و حسن زاده و توانایی رو رفتم. من اچ پی وی داشتم (نوع 16 و 21) که بعد از تزریق واکسن گارداسیل ازمایشم منفی شد اما هنوز که 6 سال ازون ماجرا میگذره و از همسرم جدا شدم و هیچ گونه رابطه جنسی ندارم و مسایل بهداشتی رو کاملا رعایت میکنم، باز هم ترشحات سفیدرنگ، درد و خارش و گاهی سوزش دهانه رحم رو دارم. دکتر ارندی 2 سال پیش گفتن زخم دهانه رحم داری و دهانه رحمم رو فریز کردن اما هیچ تاثیری نداشت و بعدش کوتر کردن اما باز هم انگار نه انگار. انواع قرص فلوکونازول و ژل واژینال هم استفاده کردم و باز هم مشکل ترشحات سفید رنگ (پنیری شکل نیستش و سفید و رقیقه) و درد و سوزش دهانه رحم رو دارم. میتونم از شما دوستای گلم بخوام که کمک کنین و درباره ی دکتر یا دارو یا تجربه مشابه تون منو یاری کنین؟ منتظرتونم خانومای گل...
2810