2777
2789

جذب چجور دخترایی میشن؟ 

یا بذارید اینطور بگم من وضع مالیم و‌تحصیلاتم متوسطه  شاغلم کمی پس انداز دارم ۲۳ سالمه خانوادمم خوبن ظاهرم هم خوبه متوسط رو‌ به بالا…

دوست دارم با یه مردی که دستش به دهنش می‌رسه (به شرط اخلاق خوب) ازدواج کنم 

چه کارای کلی و جزیی انجام بدم که برای خودم و‌ ازدواجم خوب باشه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا شانس و طالع فقط، پسرداییم پولدار بود لندکروز داشت و ماهی هم الان حدود دویست ملیون درامد داره رفته یه دختره گرفته هیچی به هیچی ، اصلا نمیدونیم چیشو خوش کرده نه قیافه داره نه آداب اجتماعی بلده

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  

یه ادم ثروتمند و موفق دنبال یکی تو سطح خودش میره 

البته تا منظورت از ثروتمند چی باشه 

بعضی ها اقاهه یه خونه و یه ماشین و کار داشته باشه یه مقدارم پول از نظرشون ثروتمند حساب میشه برا ازدواج 😄

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

همسر من دقیقا ی آدم موفق پولداره خیلیم زیاد واقعا الان بخوام راجبش صحبت منم چهار نفر میان میگن داره دورغ میگه فلان پس بگذریم ازش 

شرایط مالی ایشون اصلا با ما یکی نبود طوری ک من هزار سال دیگه هم شرایط پر کردن خونه ایشون با جهزیه ک ما شرایطشو داریم نداشتم 

چیزایی ک ب گفته خودشون جذب من شدن اینا بود 

من اصلا عملی ندارم و اصلا علاقه ب عمل کردن ندارم نچرال نچرال 

اصلا آرایشی نیستم ب خودم خیلی میریم ب پوستم خیلی میریم ولی چون خداروشکر پوستم خوبه و سفیدم اصلا ارایش نمیکنم نهایتا با تینت مثل پیرزن قدیمیا لبمو و لپمو قرمز میکنم 

اصلا بد اخلاقی نمیکنم ناراحت بشم بی ادبی و صدای بلند ندارم 

نهایتا قهر میکنم ک بهشون میگم من از فلان حرفت ناراحت شدم و ازت ناراحتم 

ب شدت دختر سختی کشیده ایم و ایشون اصلاااا اعنوان نکرد ک وعض مالیشون چطوره و خیلی ساده خودشونو نشون دادن

بعد ک متوجه شدن من دنبال پول نیستم رو راست بگم دنیارو ب پام داره میریزه 

پشتشم تو هر شرایطی 

وقتی ازم ناراحت باشه اصلا دست پیش نمیگیرم 

خیلی ب خودم میرسم و هر جا میریم ازم تعریف میکنن اونن خیلی خوشش میاد 

رو راست بخوام باشم چون واقعا عاشقشم ب قدری دوسش دارم ک ی مادر بچشو دوس داره 

همسر من دقیقا ی آدم موفق پولداره خیلیم زیاد واقعا الان بخوام راجبش صحبت منم چهار نفر میان میگن داره ...

ایشون تا جهیزیه رو هم خودشون گرفتن و اصلا اجازه ندادن خانواده من انجام بدن خودشون گفتن خونه من ب اندازه دو سه تا جهزیه عروس وسیله میخواد پس وظیفه شما نبست واقعا هن همه چیو از بهترین و بروز ترین و قشنگ ترینش گرفتن

همسر من دقیقا ی آدم موفق پولداره خیلیم زیاد واقعا الان بخوام راجبش صحبت منم چهار نفر میان میگن داره ...

ماشالله خوشبخت تر بشین

دو تا سوال : اگه آرایشی و‌عملی نیستین چجوری به خودتون میرسین که دیگران متوجه میشن تعریف میکنن؟

و اینکه از اول چجوری با همدیگه‌ آشنا شدین کجاا و چطوری نمو دیدین؟

ماشالله خوشبخت تر بشین دو تا سوال : اگه آرایشی و‌عملی نیستین چجوری به خودتون میرسین که دیگران متوجه ...

ب موهام خیلی میرسم موهام نارنجی میزنه بهت عکس میدم ببینی حالا 

همیشه موهام ی مدله 

ب شدت لباس میخرم ‌و اصلا لباس تکراری نمیپوشم 

ادکلن خیلییی خیلیی استفاده میکنم قشنگ اطرافیانم میگن بعد اینکه میریم خونه بو تورو میگیریم 

لباس چروک ب هیچ اعنوان نمیدوشم حتی ی زره باشه حتما اتو میکنم 

ب پوستم خیلی میرسم شفاف شفاف 

خب اگر جای خاصی بریم حتما ازایش میکنم لوازم ارایشمو همه رو همسرم گرفته ک اصلا ب پوستم آسیب نزنه مثلا در حد ی ریمل و رژ و رژگونه در همین حد بیشتر نمیشه در کل 

ماشالله خوشبخت تر بشین دو تا سوال : اگه آرایشی و‌عملی نیستین چجوری به خودتون میرسین که دیگران متوجه ...

واقعیتش ما خیلییی یهویی آشنا شدیم رفته بودم داروخونه شامپو بگیرم همسرم منو از بیرون دیده تا جلوی در خونمون اومده بود پیدا کرده بپد جون خودش روش نشده بود بعد خواهرشو فرستاد ک ببینه شرایط من چطوریه بعد اومد خونمون و دیگه شروع شد 

ب خواهرش گفته بود ی دختر کوچولو انقد سادس ارایش نداره خیلی خوشگله 🤣🤣🤣🤣