somaiehjoooon مدیر عضویت: 1397/09/04 تعداد پست: 2189 عنوان اخ نفسم رفت از دست این تب و لرز | مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 43 پست خدا کمکم کن دارم نابود میشم بس خودمو زدم خداروشکر بعد ۴سقط مکرر صاحب دوتا گل پسر شدم،قسمت همه خانمای اقدامی 1402/11/27 | 03:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
somaiehjoooon مدیر استارتر عضویت: 1397/09/04 تعداد پست: 2189 ویروس رو گرفتی ؟منو قشنگ ده روزه پودر کرد کامل رو به موت شدم پسرم گرفته دو روز کامل،توروخدا نگو تا ۱۰ روز ک خودکشی میکنم خداروشکر بعد ۴سقط مکرر صاحب دوتا گل پسر شدم،قسمت همه خانمای اقدامی
elahesong عضویت: 1400/10/24 تعداد پست: 13946 دیروز بردم فقط شیافش دادن،امروز دوبار بردم فقط دارو دادن،شب بردم اورژانس تا رسیدم تبش کلا رفت،دکترم ... خوب ببر یه جا دیگه ممیدونی ابجی من یه پسر کلاس دومی داره و بدنش ضعیفه و تند تند مریض میشه و دکتز امپول میزنه بهش یعنی فکر کنم بچه تو هم ضعیفه
فلیکا عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 19468 اخ دقیقا پسرمنم اینجوره،دو روزه دارم کف پاهاشو ماساژ میدم گرم شه،توروخدا بگو چند روزه خوب شدی؟ من ۱۲ شب پنجشنبه خوابیدم ، فرداش ۸ غروب بیدار شدم .وسط خواب چندباری شوهرم بیدارم گرد استامینوفن بهم داد . یکسره خوابیدم . بیدارشدم حالم خیلی بهتر بود . سوپ و دمنوش اینا خوردم. تو ۲۴ساعت اول ۵۰ درصد بهتر شدم .
somaiehjoooon مدیر استارتر عضویت: 1397/09/04 تعداد پست: 2189 خوب ببر یه جا دیگه ممیدونی ابجی من یه پسر کلاس دومی داره و بدنش ضعیفه و تند تند مریض میشه و دکتز امپ ... اره ضعیفه،پیش ۳تا دکتر مختلف بردم بقران،میگن ویروسه هیچی نمیخواد خداروشکر بعد ۴سقط مکرر صاحب دوتا گل پسر شدم،قسمت همه خانمای اقدامی
elahesong عضویت: 1400/10/24 تعداد پست: 13946 اره ضعیفه،پیش ۳تا دکتر مختلف بردم بقران،میگن ویروسه هیچی نمیخواد خوب وقتی بچه با قرص و دوا خوب نشه امپول و سرم خوبش میکنه
somaiehjoooon مدیر استارتر عضویت: 1397/09/04 تعداد پست: 2189 من ۱۲ شب پنجشنبه خوابیدم ، فرداش ۸ غروب بیدار شدم .وسط خواب چندباری شوهرم بیدارم گرد استامینوفن بهم ... پسرمن ۴۸ ساعت گذشته اصلا بهتر نشده،ی ساعت خوبه سه ساعت تب شدید،باز ی ساعت خوبه سه ساعت تب ۳۹ خداروشکر بعد ۴سقط مکرر صاحب دوتا گل پسر شدم،قسمت همه خانمای اقدامی
فلیکا عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 19468 پسرمن ۴۸ ساعت گذشته اصلا بهتر نشده،ی ساعت خوبه سه ساعت تب شدید،باز ی ساعت خوبه سه ساعت تب ۳۹ من شوهرمم این ویروس رو گرفته بود. رفتیم دکتر . دکتر میگفت نوعی از اومیکرونه. ولی صداشو در نیاوردن . میگن همون سرماخوردگیه
somaiehjoooon مدیر استارتر عضویت: 1397/09/04 تعداد پست: 2189 خوب وقتی بچه با قرص و دوا خوب نشه امپول و سرم خوبش میکنه نمیدن ک ،خدالعنتشون کنه،میگن باید دورش بگذره،امشب نیم ساعت تواتاق دکتر بهش اصرار کردم نداد ک نداد،میگه الان سرم زدم بردی باز بعد ۶ساعت تبش میره بالا،پس صبرکن دورش بگدره،میگه خیلی وسواسی هستی خداروشکر بعد ۴سقط مکرر صاحب دوتا گل پسر شدم،قسمت همه خانمای اقدامی
elahesong عضویت: 1400/10/24 تعداد پست: 13946 نمیدن ک ،خدالعنتشون کنه،میگن باید دورش بگذره،امشب نیم ساعت تواتاق دکتر بهش اصرار کردم نداد ک نداد،می ... خدا صبرت بده
somaiehjoooon مدیر استارتر عضویت: 1397/09/04 تعداد پست: 2189 خیلی ویروس بدیه من افت فشار و اکسیژن پیدا میکردم حواست بهش باشه مایعات زیاد بهش بده از طریق ادرارش د ... افت فشار چجوره ترسیدم ک،،،،الان تب نداشت اما لرز میکرد نکنه افت فشاره؟ خداروشکر بعد ۴سقط مکرر صاحب دوتا گل پسر شدم،قسمت همه خانمای اقدامی
somaiehjoooon مدیر استارتر عضویت: 1397/09/04 تعداد پست: 2189 من شوهرمم این ویروس رو گرفته بود. رفتیم دکتر . دکتر میگفت نوعی از اومیکرونه. ولی صداشو در نیاو ... وای خدا،،،ما باورت میشه هیچ جا نمیریم،حتی از ترس بچمو مهدم نذاشتم خداروشکر بعد ۴سقط مکرر صاحب دوتا گل پسر شدم،قسمت همه خانمای اقدامی
pari75sa عضویت: 1398/02/03 تعداد پست: 3343 افت فشار چجوره ترسیدم ک،،،،الان تب نداشت اما لرز میکرد نکنه افت فشاره؟ برا بچه نمیدونم من ته دلم خالی میشد و ب شدددددت حالم بد میشد جوری که نمیتونستم سرپا اصلا وایسم وزن:۷۲. هدف اول:رسیدن به وزن ۶۵ 💪
somaiehjoooon مدیر استارتر عضویت: 1397/09/04 تعداد پست: 2189 بهتر شدی گلم ممنون از احوالپرسیت گلم،اره خوب شد خداروشکر،تا دیروز صبح ساعت ۹ تب و لرز شدید ۳۹ درجه داشت،دیگه ب بعد خفیف شد و بعد خوب،خداروشکر خداروشکر بعد ۴سقط مکرر صاحب دوتا گل پسر شدم،قسمت همه خانمای اقدامی