2777
2789
ویروس رو گرفتی ؟منو قشنگ ده روزه پودر کرد کامل رو به موت شدم 

پسرم گرفته دو روزه،جونمو ب لبم رسوند

خداروشکر بعد ۴سقط مکرر صاحب دوتا گل پسر شدم،قسمت همه خانمای اقدامی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسرم گرفته دو روزه،جونمو ب لبم رسوند

خیلی ویروس بدیه من افت فشار و اکسیژن پیدا میکردم حواست بهش باشه مایعات زیاد بهش بده از طریق ادرارش دفع کنه

وزن:۷۲.         هدف اول:رسیدن به وزن ۶۵                             💪
بچه منم گرفت خیلی سخت بود عفونتت بالاست باید بری دکتر آنتی بیوتیک قوی بخوری

پسرم گرفته،عفونت نداره فقط میگن ویروسه

خیلی ویروس بدیه من افت فشار و اکسیژن پیدا میکردم حواست بهش باشه مایعات زیاد بهش بده از طریق ادرارش د ...

۱۰روز پیش اسهال استفراغ گرفته بودا،،الان فقط تب داره اسهاله،امشب از بوی مدفوعش بالا اورد،بردم دکتر بازم سرم نداد گف خوب میشه،تا بشه اب میدم اما از عصر اشتهاش رفته

خیلی سخته مراقب خودتون باشید من فقط اب هویج آب پرتغال ولیموشیرین و سیب رنده شده با گلاب زیاد میدادم ...

این پسرم انقدر بد غذا و بد دل،در حالت عادیش هیچی نمیخورد الان ک دیگه هیچی

۱۰روز پیش اسهال استفراغ گرفته بودا،،الان فقط تب داره اسهاله،امشب از بوی مدفوعش بالا اورد،بردم دکتر ب ...

حق داره طفلک خیلی سخته 

وزن:۷۲.         هدف اول:رسیدن به وزن ۶۵                             💪
خیلی سخته مراقب خودتون باشید من فقط اب هویج آب پرتغال ولیموشیرین و سیب رنده شده با گلاب زیاد میدادم ...

این پسرم انقدر بد غذا و بد دل،در حالت عادیش هیچی نمیخورد الان ک دیگه هیچی

وای این ویروس جدیده . منم گرفته بودم . تب و لرزش خیلی بد بود . کف پاهامو می‌چسباند به بخاری باز گرم ...

اخ دقیقا پسرمنم اینجوره،دو روزه دارم کف پاهاشو ماساژ میدم گرم شه،توروخدا بگو چند روزه خوب شدی‌؟

امپول چی

دیروز بردم فقط شیافش دادن،امروز دوبار بردم فقط دارو دادن،شب بردم اورژانس تا رسیدم تبش کلا رفت،دکترم گف بچتو ببر خونه

2810