2777
2789
عنوان

اخ مادر دورت بگرده😢

222 بازدید | 17 پست

۴سال پیش این موقع تو زایشگاه بودم برا معاینه،کیسم سوراخ شده بود،پسرم همه مناسبتای خاص مریضه،امشب تولدش بود ومریض،!امروز بیمارستان،۲سال پیش سال تحویل بیمارستان،۱.۵سال پیش تولد پسردومم باز مریض و بیمارستان،،ای خدا چقدراین ‌طفلک بد مریض و بد تبه،،جونم رفت

خداروشکر بعد ۴سقط مکرر صاحب دوتا گل پسر شدم،قسمت همه خانمای اقدامی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به دکتر بگو دارو بده سیستم ایمنیش قوی شه

مدام تقویتی میدم،یک هفته پیش اسهال استفراغش خوب شد،این چ بلاییه ک ب سرم میاد

بهش مولتی ویتامین بده

من پیر شدم از دست پسر بزرگم از بس مریض شد و تب کرد. 

شربت ایمیونس بهش دادم به هیچ دردی نخورد

ولی این شربت عالیه. یه فوق تخصص غدد اطفال توی شیراز اینو به بچه‌های برادرشوهرم داده. از وقتی به پسرم دادم مریض نشده خداروشکر. امتحان کن. ان‌شاءالله که بهتر میشه. 

🥲🥲🥲خوب میشه غصه نخور میگذره

اخ نمیدونی چقدر بد تب و بدمریضه،یک هفته پیش اسهال استفراغ بود،چندروزه خوب شده بود،اخ ک جون ندارم

مدام تقویتی میدم،یک هفته پیش اسهال استفراغش خوب شد،این چ بلاییه ک ب سرم میاد

نمیدونم دقت کردی یانه انگار پسرا ضعیف ترن بهص آبمیوه طبیعی و مایعات زیاد بده ازبدنش دفع شه ایشالله که زود خوب میشه

بهش مولتی ویتامین بده من پیر شدم از دست پسر بزرگم از بس مریض شد و تب کرد.  شربت ایمیونس بهش ...

اخ منم پیر شدم بقران،،،ممنون گلم،بهش زیتوکید میدادم از اول این ماهی تاحالا ده بار بردمش دکتر،دوبار بیمارستان بستری

اخ نمیدونی چقدر بد تب و بدمریضه،یک هفته پیش اسهال استفراغ بود،چندروزه خوب شده بود،اخ ک جون ندارم

پسر منم اینجوریه،همین چندوقت پیش تو سه ونیم سالگی لوزشو عمل کردیم.یه پامون بیمارستانه فقط‌..بازم شکر فقط سرماخوردگیه و حل شدنی

خدا به دل مادرایی که بچه هاشون مریضیای سخت دارن صبربده

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
نمیدونم دقت کردی یانه انگار پسرا ضعیف ترن بهص آبمیوه طبیعی و مایعات زیاد بده ازبدنش دفع شه ایشالله ک ...

وای انقدر بدغذاس ک نگم برات،۱۴ کیلویه ضعیف،هیچی نمیخوره،ب زور بدم عوق میزنه بالا میاره،هرچیزی نمیخوره،شیرینیجات دوست نداره،هرمیوه ای نمیخوره،،،غذاهایی ک بوی خاص دارن نمیخوره،خورشتی گوشتی نمیخوره،هوووف

اخ منم پیر شدم بقران،،،ممنون گلم،بهش زیتوکید میدادم از اول این ماهی تاحالا ده بار بردمش دکتر،دوبار ب ...

خواهش میکنم گلم

این زیتوکید که میگی مقایسه کن ویتامیناشو با اینی که من گفتم ببین کدوم بهتره. 

مثلا ایمیونس که با این مقایسه کردم. ویتامین دی این بیشتر بود. ب کمپلکس بود. ویتامین سی داشت. ویتامین کا داشت. کلا خیلی بهتر از ایمیونس بود. 

پسرم امسال پیش دبستانیه. خودش بدن ضعیفی داره. هر سرماخوردگی یه تب شدید چند روزه مقاوم به دارو هم داره. خلاصه از مهر روانی شدم. 

به پسر بزرگم ایمیونس میدادم از مهر. به کوچیکه از این شربت. پسر بزرگم تب شدید و سرماخوردگی از مهر داشت. کوچیکه هم که 2 سالشه مریض میشد. ولی بدون تب و حالت یه سرماخوردگی خفیف. جاریم پرستاره. بهش که شربتارو نشون دادم گفت ایمیونسو ول کنم و به هردوشون از این شربت بدم. یک ماهه که هر دو از این شربت میخورن و به معنای واقعی کلمه دارم نفس میکشم. 

زینک بده اشتهاش زیادشه بخوره غذاهایی که دوس داره رو بیشتر براش بپز

ی دوره نئوزینک میدم ی دوره زیتوکید ی دوره مولتی،چندماهه میدم زیاد رو اشتهاش تاثیر ندارن،ازݝذاها هم فقط سیب زمینی دوست داره دیگر هیچ

ی دوره نئوزینک میدم ی دوره زیتوکید ی دوره مولتی،چندماهه میدم زیاد رو اشتهاش تاثیر ندارن،ازݝذاها هم ف ...

پسر منم‌یه مدت بدغذا بود الان بهتر خداروشکر آشپزی که میکنی بزار کمکت کنه یا براش کیک های خونگی درست کن شاید اشتهاش بهترشد وزن گرفت

2810