2777
2789
عنوان

کدبانو های مهربون اسفند 89 فروردین 90

| مشاهده متن کامل بحث + 250633 بازدید | 3228 پست
آورین آورین

پریییییییییییی چقدر کیک تزئین کردی آفرین

آجی کشته مرده اون ترش واشت شدممممممممممممممممممممم
به خدا گفتم : تو که تقدیر مرا نوشته ای چرا دعا کنم؟ خدا گفت: تو چه می دانی؟ شاید نوشته باشم هر چه دعا کرد!
ترش واش چیه دقیقا؟ من نخوردم تا حالا.دستورش کو؟؟

پری ببین چقدر بهت امیدوارم؟دوست خوبی هستماااااااا

صباااااااااااااااا تو مگه بیخیال رژیم شدی؟ بعدش 2تا دسر تو یه روز؟ مهمون داشتی؟
خوب دهنم اب افتاد دیگه نکنین این کارهارووووووو

خانواده ی خوشبخت چیزی جز بهشت زودرس نیست.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عدس پلو البته عدسی که جا موند از دست بونا.نمیدونم این عدسه محلیه یونا خوشش اومده.یا اینکه کلا با عدس حال کرد؟؟
آپلود عکس

کشک و بادمجون.هر کی به تزینم بخنده ایشالله سوسک بشه
آپلود عکس

و خوراک مرغ رژیمی با سبزیجات
آپلود عکس
خانواده ی خوشبخت چیزی جز بهشت زودرس نیست.
اوووووووووووووووووم به به چه عدس پلویی ....... خب بچه عدس دوس داشته دیگه

افسانه ترش واش حتمااااااا خوردی ولی تو هر منطقه ای یه اسمی داره این خورشت!!!!!! ترش واش .......بویا......سب ترشه !!!!!

درست کردنش هم خیلی آسونه چون سبزیش رو مثل قرمه سبری از قبل سرخ و آماده میکنن سبزیش هم شامل همین ترش واش ( یه سبزی محلی) + یکمی سبزی های دیگه که بلت نیستم چیاست + سیر

مرغو میزارن یکم که قل خورد سبزی رو اضافه میکنن و آخرای کار هم کمی گوجه فرنگی رنده شده یا رب اضافه میشه

بعضی ها هم آخر کار توش بادمجون سرخ شده هم میندازن

فکر کنم قبلا هم گفته بودماااااااا ............فهیمه ببخشید من دخالت کردم توضیح دادم........

به خدا گفتم : تو که تقدیر مرا نوشته ای چرا دعا کنم؟ خدا گفت: تو چه می دانی؟ شاید نوشته باشم هر چه دعا کرد!
در مورد دسر ها هم والاااااااا جونم برات بگه که همسر شکمو دستور داد دو تاشو با هم بدرستم!

وای افسانه از رژیم نگووووووو که یه سری خرت و پرت از جشنواره انار خریدیم همش کالری خالییییییییییییییییییییییی

چیکار کنم خبببببببببب .......... من سعی میکنم کمتر بخورم
نه تو شمالی الاصلی خوب کردی
من گاها توش رب انار یا رب آلوچه هم میریزم

دیشب مهمون شمالی داشتم
کمی هم گرذو ریختم
خیلی بهتر از این شد
رنگش تیره تر شد و ی وجب روغن ...اوففففففففف
در روزگاری که خنده مردم بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند
شمالی الاصل هههههه

گردو؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ابداع خودت بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آورین نوآوری!
انیس چه کیک عاشقانه ای ههههههههههه

خوراک سنگدون مرغ؟؟؟!!!!
خوراک سندگدون..دیده بودم چرخ میکنن به جای گوشت چرخ کرده...اما خوراکش و تا حالا ندیده بودم.یه کم سفت نیست برای خوراک؟؟؟
قوی کسی است که ، نه منتظر میماند خوشبختش کنند و نه اجازه میدهد بدبختش کنند

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers
نه سمیراااااااااااااااا ... تو دیگ نرم نرم میشه ... کبابش و سرخ شده اش یه کم سفته ولی خوشمزه تر

................

شام دیشب ... ببخشید تک تک عکس گرفتم

برنج و خورشت بامیه و ماست و ژله هندونه و آبگوشت پدر پز و سالاد ماکارونی خواهر پز

آپلود عکس

آپلود عکس

آپلود عکس

آپلود عکس

آپلود عکس

زشتی بندگانش را میداند ، اما می پوشاند ؛ آگاه است ، اما پنهان میکند ؛ نافرمانی میشود ، اما با بزرگواری می بخشد .
آبگوشت متنجنه ..

گوشتش که حتما گوشت گوسفند باید باشه .دوم اینکه دمبه گوسفند رو چرخ می کنن و جداگانه تو آبگوشت می ریزن . پر به ( به خلال شده خشک شده ) و برگه زرد آلو درجه 3 یا 4 ( اینجایی ها بهش می گن ترشاله نمی دونم جاهای دیگه هست با نه ) خیس می کنن و چرخ می کنن و اضافه می کنن به آبگوشت . گردوی چرخ شده هم توش می ریزن . ترخون خشک هم در آخر اضافه می کنن .لیمو عمانی هم یادتون نره . این مزه فوق العاده برای همین چند قلمی که اضافه تر داره ... مرزه خشک و نعنا خشک هم هست

رب گوجه و گوجه خشک

حبوبات هم نخود و لوبیا چیتی یا قرمز

زشتی بندگانش را میداند ، اما می پوشاند ؛ آگاه است ، اما پنهان میکند ؛ نافرمانی میشود ، اما با بزرگواری می بخشد .