2777
2789
عنوان

کدبانو های مهربون اسفند 89 فروردین 90

| مشاهده متن کامل بحث + 250633 بازدید | 3228 پست
دمنوش سیب و دارچین بسیار مطبوع.فقط فکر کنم باید سیب رو رنده میکردم طعمش قویتر بشه

سیب رنده شده با پوست سیب و اون ته سیب که نمیخورین.با چوب دارچین رو دم کردم.البته چون سیبم کم بود گذاشتم با شعله خیلی کم 10 دقیقه رو گاز موند
آپلود عکس

و دمنوش به.
به رو رنده کردم و تو فر خشک کردم بعد رو گاز تفت دادم و با کمی نبات دم کردم.اگه رو گاز تفت ندین رنگش سفید میشه.من با پر به که خبر خریدم امتحان کردم رنگش سفید شد مثل همون دمنوش سیب
آپلود عکس
خانواده ی خوشبخت چیزی جز بهشت زودرس نیست.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینم هنرای هفته های قبلمه .. یادم نیست گذاشتم یا نه
تمرین جهت طرح انداختن
Click on image to enlarge.

اینم یکی دیگه ..تمرین جهت شکوفه زدن
Click on image to enlarge.

تمرین جهت ایجاد چمن
آپلود عکس

اینم کیک قهوه ..گفتم شاید بچه ها مزه تلخیش رو دوست نداشته باشن با پودر قند تزئینش کردم ..یهنی خودم رو کشتم با این تزئیناتم
آپلود عکس
من نمیدانم چرا حضرت دوست لطف ویژه ای دارد به من ...شکرت ای حضرت دوست
سمیرا تو جواب منو ندادی ... خورشت سیب ... سیب زمینیه یا سیب درختی ؟ شیرین نیست ؟

پری این خورشت هویجه شیرین نیست ؟؟؟

زشتی بندگانش را میداند ، اما می پوشاند ؛ آگاه است ، اما پنهان میکند ؛ نافرمانی میشود ، اما با بزرگواری می بخشد .
خورشت هویج
ای خداااااااااااااااااااا اصلا نشنیدم

افسون سیب رو هم مثل به رنده کن و توی فر بزار خشک بشه و تفت بده
رنگش از چای سیاه هم خوشرنگتر میشه
کمی وانیل هم طعمش و محشر میکنه

تولد نزدیکه پری تمرین و شروع کرده
مسابقه اسفنده گویا
خخخخخخخخخخخخ
در روزگاری که خنده مردم بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند
ترش واش قاتق(شمالی)
آپلود عکس

اینم ته چین مرغ
مرغ نه آبپزه نه هیچی فقط لایه زیرش و حلقه پیاز و روش پیاز رنده شده و هل و زعفرون دم کرده
برنج و کمی زنده تر بر میداریم و میریزیم روش
تایم دم کردنش بیشتر میشه
آپلود عکس
در روزگاری که خنده مردم بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند
افسانه واقعا بهم میاد اینقدر زرنگ باششششششششم که تو یک هفته اینا رو انجام داده باشم ..مرسی از فکرای خوبت
نه بابا هر کدومشون مال یک هفته است ....

سمیرا من خودم هویج رو همیشه گرد گرد خورد میکنم اینا رو مامانم خورد کرده تازه نیم دایره به نظر خودش زده وای کلا سایزش همینه یکمی از لوبیا بزرگتر..نباید از لوبیا کوچیکتر باشه یه جوری باید بهم بیان هههههه

انیس چاشنیش که دستت خودته..فکرنکن بخاطر هویج شیرین میشه حتی اگر جاشنی ترش بهش نزنی هم نمیدونم چرا خورش شیرینی نیست ..ولی خوشمزه است بخصوص بریزی رو ته دیگ هی وای من
من نمیدانم چرا حضرت دوست لطف ویژه ای دارد به من ...شکرت ای حضرت دوست
کرم کارامل و کرم شکلات...........البته با پودر آماده

آپلود عکس

اینم ماکارونی با ته دیگ کنجدی ......

آپلود عکس
به خدا گفتم : تو که تقدیر مرا نوشته ای چرا دعا کنم؟ خدا گفت: تو چه می دانی؟ شاید نوشته باشم هر چه دعا کرد!
ایول بابا دمتون گرم
امیس سیب درختی عزیزم...کمی شیرینه..البته به قول پری دست خودته..من شکر میزنم کمی..ابلیمو هم میزنم..کلا یه چیزی مثل قیمه ی شیرین میشه
قوی کسی است که ، نه منتظر میماند خوشبختش کنند و نه اجازه میدهد بدبختش کنند

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers