2777
2789
عنوان

کدبانو های مهربون اسفند 89 فروردین 90

| مشاهده متن کامل بحث + 250633 بازدید | 3228 پست
انیس لوبیا سفید نمیشه یعنی؟ مثل ابگوشت معمولی.من مزه لوبیا قرمز رو که اصلا دوست ندارم.چیتی ولی خوب میدوستم.
بعدش اگه برگه ها رو چرخ نکنم نمیشه؟
هههههههههه کلا میخوام فرمول رو عوض کنم.
خانواده ی خوشبخت چیزی جز بهشت زودرس نیست.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من مزه لوبیا قرمز رو که اصلا دوست ندارم.چیتی ولی خوب میدوستم.
منم واقعالوبیا قرمز دوست ندارم.ا لوبیا قرمز مصرف نداریم..............متاسفانه رستوران ها قرمه سبزی را با لوبیا قرمز درست می کنن.
.
.
بچه ها آشپزی همه را دیدم ..............عالی بود.
لوبیا سفید تو آبگوشت نه تاحالا خوردم نه دیدم ...

ولی لوبیا چیتی کلا خوشمزه تره هم تو قرمه سبزی هم تو آبگوشت

چرخ هم نکردی نکردی ... له بشن کافیه ... ولی وقتی چرخ بشه لعاب میاندازه ..... ما خودمون همینجوری می اندازیم ...

له یا چرخ نمی کنیم

ولی دمبه بهتره چرخ بشههههههههههه

زشتی بندگانش را میداند ، اما می پوشاند ؛ آگاه است ، اما پنهان میکند ؛ نافرمانی میشود ، اما با بزرگواری می بخشد .
خوب من دنبه که نمیندازم چون شوشو اصلا نمیخوره.لب نمیزنه اونوقت.
بقه رو هم اگه شد له میکنم.با همون لوبیا سفید خودمون درست میکنم.

نسترن ما هم مصرف لوبیا قرمز نداریم.یه بسته از عهد بوق خریدیم.تموم نشده چند روز پیش سیالاد درست کردم بازم خوشم نیومد

هفته بعداز این ابگوشتا داریممممممممممم
فهیمه لوبیا سفید اونی هست که معمولا تو ابگوشت میریزن.سفید خالیه.
لوبیا رشتی که اصلا فرق داره.بزرگتره و رنگش هم کرم هست.

نمیدونم سمیرا من که اصلا دوست ندارم.از همه بیشتر چیتی رو میدوستم.

سنگدون مرغ خوردنیه فهیمه.من در سنین جوانی دوست داشتم چون سفته حال میکنی.ولی گفتم 4 سالی هست نخوردم.

حبوبات عاطی جون با نمک که فکر کنم نمیپزه.ولی مادرشوهر میگفت عدس رو اگه میخوای له نشه و پوستش جدا نشه نمک بزن بزار بپزه.من البته نمیزنم.همش میترسم نپزه
دو روز لوبیا چچیتی رو خیس کردم
هی آبشو عوض کردم
یه 6 ساعتتتتتتتتتتتتتتت هم توی زود پز گذاشتم
ولی یه کم مزه خامی میده
اصولا باید له میشد
گفتم شاید به خاطر اینه که نمک نزدم !
یا لوبیاش نپزه ؟؟؟
عاطی حبوبات بدون نمک زودتر و بهتر می پزه

اما موقع خیس کردن بهش نمک بزنی زودتر خیس میخوره
به خدا گفتم : تو که تقدیر مرا نوشته ای چرا دعا کنم؟ خدا گفت: تو چه می دانی؟ شاید نوشته باشم هر چه دعا کرد!
به نظر منم که لوبیا ها خیلی مزه شون با هم فرق نمیکنه !! که بگم یکی رو میدوستم یکی رو نه

همه عین همن دیگه
به خدا گفتم : تو که تقدیر مرا نوشته ای چرا دعا کنم؟ خدا گفت: تو چه می دانی؟ شاید نوشته باشم هر چه دعا کرد!