2777
2789
عنوان

واکسن نزدن

| مشاهده متن کامل بحث + 11545 بازدید | 150 پست
تمام تاپیکت از اول  تا آخرش که حتی دوست نداری نظر مخالف رو بشنوی و رو نظرت تعصب داری  ن ...

من هدفم از این تاپیک چیز دیگه ای بود که از کسایی مثل خودم کمک بگیرم نه اینکه بخوام با بقیه بحث کنم به همین خاطر گفتم موافقا نیان دیگه وقتی خودشون به شعورشون توهین میکنن میان تو تاپیک منم نمیتونم ساکت بشینم تا عرض اندام کنن 

حرف هاتون اشتباهه.  شما به من ریپ نزن.  این که دوز اول و دوم واکسن کرونا رو زدند دوز سوم ...

بشین بابا تو ازپشت کوه اومدی ن خانواده من وقتی میگن دوز سوم رو نمیزنیم نمیدونستن چیه وقتی دوستاشون سومی رو زدن اینا خواب موندن نزدن ن دوست نداشتن بزنن 

داری حالمو بد میکنی به ادم ی بار میگن اینجا جای موافقان واکسن نیست ریپ نزن وگرنه تو جوابت دوتا فحش ابدار بهت میدم خود دانی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بشین بابا تو ازپشت کوه اومدی ن خانواده من وقتی میگن دوز سوم رو نمیزنیم نمیدونستن چیه وقتی دوستاشون س ...

من حقیقت رو گفتم. 

واکسن از گسترش بیماری ها جلوگیری میکنه و جون انسان های زیادی رو در جهان نجات داده. اگه واکسن نبود جهان وضع خیلی بدتری داشت. 

کاربری دست دو نفره

من حقیقت رو گفتم.  واکسن از گسترش بیماری ها جلوگیری میکنه و جون انسان های زیادی رو در جهان نجا ...

گفتم ریپ بزنی دوتا فحشت میدم انگار لیاقتت اینه فحش بخوری خودت خواستی چون گفته بودم ریپ بزنی دهنمو باز میکنم 

گم شو زبون نفهم اشغال چخه مغزت پوکه هرچی میگن برو بیرون عین خر نفهم باز ریپ میزنی باشه ان خانوم مبارکت باشه واکسن زدی ما نمیزنیم به توچه گوه خور

گفتم ریپ بزنی دوتا فحشت میدم انگار لیاقتت اینه فحش بخوری خودت خواستی چون گفته بودم ریپ بزنی دهنمو با ...

@niniyar_1    

@niniyar_2    

@niniyar_3    

@niniyar_5    

سلام. خسته نباشید. 

این خانم توهین کرده به من. 

کاربری دست دو نفره

@niniyar_1     @niniyar_2     @niniyar_3     @niniyar_5 &nbs ...

نی نی یار تمام پیام ها رو بخونید بعد اونقدر با حرفای ابتدایی و بدون سر و تهش عصبیم کرد تذکر دادم ریپ نزنه وگرنه توهین میکنم بازم گوش نکرده عین بچه مدرسه ای ها  داره جواب میده میگم موافقی اوکی ببخیال تو جمع مخالفان نباش  اصلا نمیدونه من چی میگم خودش دوس داشت توهین بشنوه گفته بودم ریپ بزنه توهین میکنم 

گفتم ریپ بزنی دوتا فحشت میدم انگار لیاقتت اینه فحش بخوری خودت خواستی چون گفته بودم ریپ بزنی دهنمو با ...

@niniyar_1    

@niniyar_2    

@niniyar_3    

@niniyar_5    

سلام. خسته نباشید. 

این خانم به من توهین کرد. 

کاربری دست دو نفره

@ازسارابپرس    

سلام. ببخشید. از کجا میتونم بفهمم نی نی یار رو تگ کردم روی حرف یک کاربر، نی نی یار دیدند یا نه؟ 

چون لایک نکردند پستم رو نی نی یار. 

مثل زمان قبل هم تعلیق شده ها مشخص نمیشه از پروفایلشون. 

صبح زود بود تگ کردم نی نی یار رو. نمیدونم نی نی یاری اون زمان بوده یا نه؟ 

دوباره نی نی یار رو تگ کردم. 

نمیدونستم زمان کدوم نی نی یار هست. همه نی نی یارها رو تگ کردم. 

کاربری دست دو نفره

@ازسارابپرس     سلام. ببخشید. از کجا میتونم بفهمم نی نی یار رو تگ کردم روی حرف یک کاربر، ...

سلام

نه آن موقع نیستن.

دوباره الان تگ کنین.

🌈🌈🌈 ساعت کاری نی نی یارها 🌈🌈🌈

🌺 niniyar_3:
شنبه تا چهارشنبه اگر تعطیل نباشه ⬅️ از صبح تا ۵ بعدازظهر

🌹 niniyar_5:
روزهای عادی ⬅️ از ساعت ۵ بعدازظهر تا ۱۱ شب
روزهای تعطیل و پنج شنبه ها و جمعه ها ⬅️ از صبح تا ۱۱ شب

🌸 niniyar_2:
هر شب ⬅️ ساعت ۱۱ شب به بعد

🏵 niniyar_1:🏵
شنبه و دوشنبه و چهارشنبه
(فقط ۳ روز در هفته) به غیر از ایام تعطیل
⬅️ ساعت
 ۱۰:۳۰ تا ۱۲
و
۱۴ تا ۱۵

🟥🟥🟥 niniyar_1 با تگ شدن جایی نمی آیند.
 فقط باید توی خصوصی لینک تاپیکتون رو براشون بگذارین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

خیلی ممنونم. 💐💐

خواهش می کنم.

🦋🦋🦋

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

واکسن معلولیت ایجاد نمیکنه.  این همه تو دنیا واکسن میزنند.  کرونا چی؟ کرونا که اگه واکسن ...

عزمزم کرونا که اصلا بیماری نبود!!!!!! شما که هیچ اطلاعاتی نداری لطفا فاز روشن فکری بر ندار 

واقعا نمی‌فهمم یعنی هنوز نمیدونید ویروسی که دست ساز بوده رو میتونن خودشون هم تموم کنن؟؟ 

اصلا خود دکتر مینومحرز هم گفت این بیماری نبود یک فرکانس بود که با ترس به مردم جذب میشد و اصلا واکسنی نداشت

عزمزم کرونا که اصلا بیماری نبود!!!!!! شما که هیچ اطلاعاتی نداری لطفا فاز روشن فکری بر ندار  وا ...

کرونا بیماری بود. ویروس داشت. قرنطینه میکردند. 

حرف های شما اشتباهه. 

کاربری دست دو نفره

عزمزم کرونا که اصلا بیماری نبود!!!!!! شما که هیچ اطلاعاتی نداری لطفا فاز روشن فکری بر ندار  وا ...

عزیزم این خانوم طوطی وار چند تا جمله رو تکرار میکنه بذار تو توهمات خودش بمونه

نه آخه دیدم که شکایت کردن و بچشونو ثبت نام کردن

عزیزم من دوتا دخترامو تا شیش ماهگی زدم دیگه پدرشون اجازه نداد سر اولی که کرونا اومد منصرف شد موقع دومی هم چون شیش ماهگیش تب شدیدی در حد تشنج کرد دیگه نزاشت یک سالگی بزنم

الانم کارت بهداشت هردوتا غیب شده دختر بزرگمم پنج سالشه سال دیگه باید بره مدرسه بنظرتون چیکار باید بکنم؟ غیرانتفاعی باید بفرستم یا دولتی هم میشه