2777
2789
عنوان

واکسن نزدن

| مشاهده متن کامل بحث + 11560 بازدید | 150 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکر میکنی الان کسی مث خودت پیدا میشه بیاد کارتو تایید کنه نه عزیزم مردم بچه هاشونو از سر راه نیاوردن ...

عزیزم میدونی مشکل ما چیه؟ اینکه تقلید وار همه کارهامونو انجام میدیم اگه شما یکم تحقیق کنی میفهمی که چقدر ضرر دارن ماهم اگه متوجه ی سری چیز ها نمی شدیم الکی این کارو نمی کردیم!

واقعا نمیدونم خودتونو زدین به خواب یا واقعا خوابین

دختر من با واکسن بدو تولدش دوبار  تشنج بدون تب کرد و ده ماه دارو مصرف کرد و خدارو شکر تکرار نشد دوهفته ان آی سی یو بستری بود همه آزمایشات و سی تی اسکن و ...سالم بود هیچ علتی پیدا نشد آخرش گفتن احتمال از عوارض واکسن بوده 

یه خانوم دیگه هم اینجا همین مشکل براشون پیش اومده بود بعد از پنج ماه بستری بودن دکتر ایشون هم گفته بودن به خاطر واکسن بوده

حالا منو این خانوم شانس اوردیم تشنج تکرارنشد وگرنه بچه هامون  تبدیل میشدن به یه تیکه گوشت که نه حرف میزدم نه راه میرفتن

که متاسفانه خیلیا با تکرار تشنج به خاطر واکسن بچه هاشون عقب افتاده شدن

واقعا نمیدونم خودتونو زدین به خواب یا واقعا خوابین دختر من با واکسن بدو تولدش دوبار  تشنج بدون ...

ای بابا من دوتا دختر دارم واکسن هم زدم اینجوری نشدن که چقدر ترسناک خدالعنتشون کنه

‌میشه واسه خونه دار شدنم صلوات بفرستی🙏🥺 هرچـے طوفآڹ زندگیـٺ بزرگـ تر باشهـ.... رنگیـڹ ڪموݧ بعدݜ قشنگ ترهـ^_^🐾🌈️ 
ای بابا من دوتا دختر دارم واکسن هم زدم اینجوری نشدن که چقدر ترسناک خدالعنتشون کنه

قرار نیست برای همه اتفاق بیفته همه بچه ها مثل هم نیستن ولی ما از قبل چیزی نمیدونیم که برای بچمون اتفاق میفته یا نه 

هزاران هزار بچه هست که به خاطر واکسن تشنج بدون تب کرده ولی چون دیده نمیشن یا اطلاع نداریم فکر میکنیم وجود ندارن

قرار نیست برای همه اتفاق بیفته همه بچه ها مثل هم نیستن ولی ما از قبل چیزی نمیدونیم که برای بچمون اتف ...

چی بگم والا خدا خودش رحم کنه ب این بچه های طفل معصوم

‌میشه واسه خونه دار شدنم صلوات بفرستی🙏🥺 هرچـے طوفآڹ زندگیـٺ بزرگـ تر باشهـ.... رنگیـڹ ڪموݧ بعدݜ قشنگ ترهـ^_^🐾🌈️