2777
2789
عنوان

آزمایش ژنتیک اقدام به بارداری

143 بازدید | 10 پست

سلام وقت بخیر من با همسر فامیل هستیم دارم اقدام میکنم به بارداری تنبلی تخمدان دارم هنوز هم آزمایش ژنتیک ندادم میشه راهنماییم کنید برای اقدام چیکار کنم و اینکه برای تنبلی تخمدان چی خوبه

تعداد رای : 1
نظرسنجی
...
1
100%
...
0
0%

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم منم ازدواجم فامیلیه و ماه اول ناخواسته بارداربودم نتونستم ازمایش ژنتیک بدم ولی غربالگری هامو ا ...

غربالگری با ژنتیک متفاوته.

توی غربالگری مشکلات ژنتیک مشخص نمیشه فقط مشکلات کرومزومی مشخص میشه مثل سندروم و یکسری مشکلات عقب ماندگی و جسمی.

اما ژنتیک باید حتما قبل از بارداری خودتون و همسرتون آزمایش بدید اگر خدایی نکرده مشکل مشترک داشته باشید ازتون میخان حین بارداری توی هفته یازدهم از جنین آزمایش cvs یا نمونه پرز جفت بگیرن.

طبق اون آزمایش مشخص میشه جنین از لحاظ ژنتیک سالمه یا نه.

در ضمن کسانی که توی فامیل و آشنای درجه یک و دو مشکل ژنتیک دارن و ازدواج فامیلی کردن اون دسته افراد بیشتر در معرض خطر هستن.

اگر کسی اطرافتون مشکل نداره خیلی نگران نباشید.

اما در کل با توجه به تجربه ای که دارم پیشنهاد میکنم حتما آزمایش ژنتیک بدید هر چقدر هم که هزینه باشه ارزش داره.

سوالی داشتید در خدمتم

ممنون فداتشم 

سلام و احترام 

الان که باردار هستید تنها کاری که میتونین انجام بدید انجام مرتبط غربالگری ها و سونوگرافی هاست که دارید انجام میدید

و چون 4ماه هستید اگر خطری تو غربالگری تون بود حتما امنیوسنتز انجام بدید 

اما به صورت کلی ازدواج های خوویشاوندی اگر درجه 3 باشن مثلا دختر عمو پسرعمو یا دختر خاله پسر خانه یا دختردایی پسر عمه یا دختر عمه پسر دایی اینا تقریبا احتمال وجود ناهنجاری تو بچه رو از 2 درصد که تو جمعیت غیر خویشاند هست میرسونن به 4 درصد که قبل از بارداری اگر یه مشاوره ژنتیک میرفتید و یه سری ازمایشات انجام میدادید بهتر بود که الان هم بابت نگران نباشید فقط سونوها رو هم انجام بدید حتما

ضمن اینکه اگر خویشاوند دورتری باشید مثلا درجه 4 احتمال برای شما بسیار کمتر میشه که جای نگرانی تقریبا دیگه وجود نداره

البته این رو صرفا در صورت گفتم که مشاوره ژنتیک انجام نشده و بیماری خاصی هم تو فامیلتون نباشیه 

ضمن اینکه اگر خواستید میتونین برای مشاوره ژنتیک انلاین شنبه با مرکز ما تماس بگیرید و یه وقت فوری بگیرید که خیالتون راحتتر باشه

03537265676

مرکز ژنتیک پزشکی دکتر زعیمی