2777
2789
عنوان

پول ماهانه از همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 126189 بازدید | 839 پست
من ماهیانه نمیگیرم هر وق نیاز داشته باشم میگیرم. پول دکتر و خورد و خوراک و شارژ گوشی و نت و...ک همش ...

منظور استارتر پول براى خودته عزيزم نه پول براى رفع نيازهات

خوب لباس لازم داشته باشى كه معلومه هزينشو ميده، مبلغى ماهانه براى خودت كه هى به همسرت نگى پول بده لازم دارم، مثل پول تو جيبى خونه پدر كه در هر صورت داده ميشده نه فقط در زمان نياز 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه  نقدم هست میترسم پاموبزارم طلافروشی لوبرم بفهمه ولی مبگیرم فقط نمیدونم اجرت پایینه طلای دست ...

۸۰ میلیون نقده ؟ یه روز ببر بریز به حسابت ؟ بعدم برو طلا بخر ، سکه ی تقلبی زیاد شده باید از جای مطمئن بخری ، یا طلای دست دوم بخر

20 تومن فقط تو جیبیته؟؟؟؟؟. ماشالله درآمد خوبی دارید

ن عزیزم خرج خونه کلن تا یک ماه با دوتا بچه کم هم میارم بخدا، کلن حقوق شوهرم ۲۵ تومنه ۵ میره کرایه ۲۰ میمونه خرج یک ماه زندگی 

‌میشه واسه خونه دار شدنم صلوات بفرستی🙏🥺 هرچـے طوفآڹ زندگیـٺ بزرگـ تر باشهـ.... رنگیـڹ ڪموݧ بعدݜ قشنگ ترهـ^_^🐾🌈️ 
همت کن ازخدابخواه یه راهی بازمیشه منم مامانم مستقیم ندادبهم چون شوهرم راضی نیس انقدازته دلم خواستم ا ...

دوره کی رو خریدین؟

دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻‍♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻‍♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻‍♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪                             سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️  سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍
اخه درامدشونم زیاد نیس یه خونه خریدیم زده به نام من یا رفته خودش گواهی نامه ثبت نامم کرده یا کادو رو ...

شوهرتو بشون وسط خونه دورش بگرد.ببخشید اینجوری میگم فقط،میخوام بدونی چقدر شوهرت خوبه و دوستت داره شوهر من حتی تلوزیون رو الان برداشت برد ک من سرگرمی نداشته باشم عمرا چیزی،بنام بزنه یا انقد پول بده ک بتونم ازش هزارتومن پس انداز،کنم .

والا ما یه سال نامزد بودیم ۶ ساله که ازدواج کردیم بهم هیچ پولی نمیده چی بشه انقد بگم تیکه تیکه مثلا یه ماه ۱۰۰ تومن بده یه ماه بیس سی تومن بده

چند ماه هیچی نده

حتی تابستون گف برو باشگاه پول باشگاه رو ماهیانه میدم 

دو ماه رفتم بعدش پیگه نداد منم نرفتم

دیدم اخر اینجوری نمیشه خودم دنبال کار گشتم از شنبه میخام برم سرکار هر چن حقوقش کمه ولی باز هزینه باشگاهمو میتونم بدم

تازه درس هم میخونم🤦🏻‍♀️

2810