2777
2789
عنوان

پول ماهانه از همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 126192 بازدید | 839 پست
تو بورس ایران تکنیکال تنهایی جواب نمیده باید فاندامنتال هم اوکی باشی ولی خب در کل همش بی سرو ته و دس ...

این چند هفته دلار و طلا افزایشی بود

همیشه اینطور نیس

یه کم فک کنم

چجور امتحان کنم

از ماست که بر ماست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تنها نیستی عزیزم  شوهر خودم بدتر ه ماهی ۳۰ درآمد داره ولی خرج اعتیادش میکنه پس انداز نداره به ...

بزن تو سرش ازش بگیر 

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .

خودم شاغلم نیازی به پول همسرم ندارم اما پول کلاس زبان، باشگاه و و یمقدار پول بعنوان تو جیبی ازش میگیرم

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
چطوری بگیرم؟بلد نیستم سیاست ندارم تو این یه مورد و به نظرم تو عقد پول تو جیبی گرفتن اشتباهه بعد ازد ...

دیگه همه جرجای سنگینتم پای اونه ! دیگه پول تو جیبیش چیه باز ! ما تو عقد باشیم خرجمون مث قبل با خودمون و خونوادست 🤷🏻‍♀️

با احترام🙏 لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏

[QUOTE=325991979]این چند هفته دلار و طلا افزایشی بود همیشه اینطور نیس یه کم فک کنم چجور امتحان کنم[/QUOTEنه این طور نیس همیشه این بازار سود ده باید یاد بگیری بیا ایتا لینک سایت تمرینیشو بدم بهت ثبت نام و انجام معامله کاملا رایگان صرفا برا تمرین 

Nafas4556 

داداشم ۲۷ تومن درامد داره ۷تومن مال زنشه خرج خونه کاملا باخودشه نوکر بچه هاشه  زنشو دائم میبره بیرون میگردونه مبادا حوصلش سر بره اینا شانسه خدا باید به آدم بده وگرنه ذات خسیس عوض نمیشه

بستگی داره این ماه۱۴ داد ولی ماه پیش یه تومن بستگی ب درامدش داره دیگ

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...
داداشم ۲۷ تومن درامد داره ۷تومن مال زنشه خرج خونه کاملا باخودشه نوکر بچه هاشه  زنشو دائم میبره ...

راست میگی والا برادر من ۲۰میلیون ازم گرفته ماشین خریده رفته به اسم زنش کرده پول منم ۲ساله پس نمیده

۳۰۰   

همینم  نداریم  بدبخت

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
چطوری بگیرم؟بلد نیستم سیاست ندارم تو این یه مورد و به نظرم تو عقد پول تو جیبی گرفتن اشتباهه بعد ازد ...

خوبه که بیشتر خرجاتون رو میده،ولی بعد عروسی حتما یه مبلغی برای خودتون بگین درنظر بگیرن 

لبخندش ناشی از قدرتش بود وگرنه درون پرآشوبی داشت.
2810