مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.
امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.
الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه.
یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.
کلا برخورد های اول برخورد های ثابت بعدیو میسازه من اگه همسرمو با فحش صدا بزنم خب بی احترامی عادت میش ...
من خودم شاغلم ولی دوسدارم از همسرم پول بگیرم کارت حقوقمو داوطلبانه دادم بهش و قرار جذاشتیم ماهی یه مباغی ایشون به من بده بعنوان پول تو جیبی دیگه بقیه خرجای خونه با درامد هردومونه یعنی من اگه تو خیابون با پول خودم یه چیزی برای نی نبمون یا برای خونهبخرم برج بعدی به پول تو جیبیم اضافه میشه،پول تو جیبیمم به وام خونگی گرفتم بخشیش میره برای اون،یه بخشیشم تو کلاس ورزشی و ارایشگاه و..بخشیشم کادو مادو برای خواهر و مادر پذر و ..یه وقت قراری چیزی با دوستان..
خششش خش خش خش چیه خب امضا کردم دیگه آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
خواهر زندگی منم همینه من خودم نیمه وقت شاغلم تا امسال کل هزینه های خودم و بچه هام با من بود از امسال یه خورده دارم با دعوا ازش پول میگیرم
عشق زندگیم پسر عزیزم آمدنت رنگ و بوی دیگری به زندگیم بخشید ای کاش خدا بر من منت میگذاشت و دختری به من میبخشید که تا پایان عمر سپاسگزار لطف بینهایتش باشم