2777
2789
عنوان

پول ماهانه از همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 126189 بازدید | 839 پست
چقدر بد پسرم هر روز اينارو ميشنوه 

منم تقریبا با این شرایط بزرگ شدم باز خوبه شما شاغلین مادر من همیشه سر پول با پدرم دعوا داشت یه روز تو زندگیم نبوده ک اینا دعوا نداشته باشن و کارشون ب کتک و کتک کاری نکشه من سر این موضوع ک دوران کودکی و نوجوانی سختی رو گذروندم ب شدت استرسی شدم😔😔

انشالا هميشه به خوشي خرج كني

فدات شم عزیزم ممنون این مسائل کم و بیش تو هر خونواده ای هست سعی کن با سیاست حل کنی زندگیا هم سخت شده مردا هم عصبی شدن من خودم خیلی صرفه جویی میکنم ت واین مسائل مثلا برا بچه ی وقت غذا گوشتی میزارم برا خوومون ن شوهرم میگه عیب نداره درست کن خودمونم بخوریم خدا بزرگه ولب من میگم باید مراعات کنیم تا کم نیاریم مثلا هفته ای دو روز گوشت میزارم ی روزم خونه مامانمم بقیه رو سعی میکنم مراعات کنم مثلا کوکو سیس زمینی سبزی غذاهای ساده میزارم تو این گرونی چاره ای نیست

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعد زایمان سرکار نرفتم تا الان.....😁 پولاش میاد به حساب من کارتخوان داره تومغازه به حساب خو ...

دهنت سرويس كلي خنديدممممممممممم

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
اون دیگ تغیررنمیکنه فقط بایدتحملش کنید

١٢ ساله همينههههههه خيلي خسيسه توي ١٢ سال فقط مبل خريديم اونم ارزونترين همه وسيله هاي جهيزيه أمه تازه الانم ميگه جهازت أشغاله فك كن همه چيز خريده بودم يخچال و ماكروفر لباسشوييي كريستال بوفه فرش أصلا رسم نداريم داماد چيزي بخره

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
خوبه برو یاد بگیر ولی من اونم نمیتونم کسیو ندارم کمکم کنه

همت کن ازخدابخواه یه راهی بازمیشه منم مامانم مستقیم ندادبهم چون شوهرم راضی نیس انقدازته دلم خواستم امسال دوره اش اومدرسیددستم

توآخرشی دیگ زرنگ ولی شوهرت مرد خوبیه معلومه وگرنه نمیزاشت اصلابه حسابت پول بیاد

آره خیلی مهربونه و دست و دل باز ❤️

هیچیییی هم توزندگیم بنامش نیست😁

نه خونه ، نه ماشین 

خودش میگه کار میکنم برای شما و پولام واسه شماس

( منظورش من و دخترم )

منتها منه بدبختم که پولاشو یواشکی خرج نمیکنم😁

به خودش قرض میدم و یکم اضاف تر پس میگیرم😂

به این میگم چرخه پس انداز 😁😅😅😂😂😂😂

رفیق تو زندگے سعے ڪن همیشہ با آدم هاے چشم و دل سیر همسُفرہ و همسفر بشے 👌

١٢ ساله همينههههههه خيلي خسيسه توي ١٢ سال فقط مبل خريديم اونم ارزونترين همه وسيله هاي جهيزيه أمه تاز ...

خب خودتم مقصری بهش رو دادی حالا عوض کردنش خیلی سخته این همه سال گذشته

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
من همسرم درآمدش خوبه ماهی سه ولی میده هزینه لباسام با خودمه دیگه خسیسه بیشتر نمی‌ده 

منم همسرم پولداره ولی بیش تر از سه تومن تا حالا ب کارتم نزده لباسم گرونه هر ماه یه چی بخوای بخری نصفش میره مثلا ی شلوار 700 ت

2810