2777
2789
عنوان

پول ماهانه از همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 126189 بازدید | 839 پست
من كه همه خرجام با خودمه بچم هم رو سرم جاش محفوظ به نظرت چي مي مونه؟؟؟؟؟

عادتش دادی عزیزم 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من مجردم ولی ماهانه گرفتن از همسر رو اولین بار تو سایت دیدم همیشه فکر میکردم این چیزا بین زن و شوهر نیست خب هر وقت نیازی باشه آقا پول میده و یا نهایت پولی که ماهانه میده به دلخواه خانم جدا از خریدهایی هست که باید انجام بده یعنی لباس و آرایشگاه و اینا رو آقا همه رو میده بعد پولی که میده برای مواقع اضطرار یا دلخواه خانم است

🔴چرا قبل از اینکه میخوایید پست رو ریپلای کنید لایک میکنید؟!😬😤🔴 یعنی اگه تو نی نی سایت بگی نفس میکشم میگن برا کدوم شهری؟ کجایی؟ مگه هنوزم کسی هست نفس بکشه این چیزا برا عهد قاجاره🤦‍♀️😤😤 اینجا هر کسی بر اساس تفکر و عقاید خودش نظر میده وقتی نظری میپرسی با عقل خودت بررسی اش کن بعد تصمیم بگیر یاد بگیر خودت مسئول زندگی خودت هستی الکی بر اساس چهار تا نظر آتش به زندگیت نزن پشیمونی بعدش سودی نداره 😉🙃🙃 
چجوری نظامی بوده و همیشه آف؟ این زن مگه تو جامعه نبوده که اینقدر بلا سرش اومده؟

هوانورد ارتش 

پروازها اکثرا برای شرایط جنگی و مانور و ..‌. است .

دو روز در هفته شوهرش سر کار می رفت 

بقیه را تو خونه بود.

هنوز عقدم فک نکنم ماهانه مبلغی بهم بده بعد ازدواج اما فک کنم از اوناست کارتشو میده بهم میگه هر چی می ...

بهش اینو قشنگ متوجه کن ک ماهانه مبلغی مخصوص برا خرج خودت واریز کنه

کاش میشد این داستانو همه خانما مطالعه کنن

من سال ۹۸ تاپیک زده بودم .

ولی به قدری اون روزها ناراحت بودم نتونستم با جزئیات بنویسم. (همه اش دنبال یک راهی بودم مهریه اش برگرده)

الآن که زمان گذشته بهتره یک بار دیگه از اول بنویسم.

2810