2777
2789
انشالله قبل مرگت یه بار تجربشون کنی و به روانپزشک مراجعه کنی و کل دنیا نتونن مشکلتو حل کنن تا ایمان ...

هرکسی ممکنه به بیماری روانی مبتلا بشه ، عیب و عار نیست ،  پذیرفتن بیماری اولین مرحله از درمان اون بیماری هست . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم .                      

وا واقعا خودکشی میکنی؟ من راستش مرض دارم میخوام نزدیک تر بشم ببینم چیکار داره بچم😂😂😂البته یه چیزم ...

تو خواب منظورم بود که خوابای ترسناکی میبینم که جن زده میشم بعدهم خودکشی میکنم اخر خوابام ، 

همینکه میخای نزدیک بشی یعنی بهت نفوذ کردن هیچی جز نحسی ندارن ، بله انرژی خواری میکنن وقتی افسرده باشی ضعیف تر میشه هاله ات براهمین بهتر میتونن بهت نزدیک بشن

هیچ!.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو خواب منظورم بود که خوابای ترسناکی میبینم که جن زده میشم بعدهم خودکشی میکنم اخر خوابام ،  هم ...

عه واقعا چقدر بد فکر میکردم هنوز خبری نیس نزدیکم هم نشدن ولی گفتم که مرض دارم ببینم چی میشه 

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹
تعریف کن

مثلا یه وسیله رو وردمیداره که من مطمئنم اونجا بوده هرچی میمردم نیست ولی برمیگردم بعد یه مدت همونجاست یا منو یه بار کشیده بود تو خواب زیر میز که غیر ممکنه بشه بری زیر اون میز اونم بری و بیدار هم نشی و خوابای بد میبینم و تو تنهایی چیزای عجیب میشنوم و حسش میکنم

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹
فقط تو خواب حمله میکنه به شکل حیوون ، یا شبا میاد تو اتاقم صداپاشو میشنوم یا هرجوری شده میخاد بگه من ...

چرا فقط تو خواب؟ 

چرا اون زمان که اذیتت میکنه یا میبینیش فریاد نمیزنی کاری نمیکنی کمکی چیزی

هرکسی ممکنه به بیماری روانی مبتلا بشه ، عیب و عار نیست ،  پذیرفتن بیماری اولین مرحله از درمان ا ...

من ک نمیتونم به شما ثابت کنم اینها همشم بیماری نیست!واسه همین گفتم تجربه میکنی میفهمی بسلامنی البته

چرا فقط تو خواب؟  چرا اون زمان که اذیتت میکنه یا میبینیش فریاد نمیزنی کاری نمیکنی کمکی چیزی

چون توخوابم میتونن ضربه بزنن بهت یا چیزی که میخانو تو خواب یطوری بهت بگن ، هرچی من بیشتر بترسم اون قوی تر میشه ، 

ی مدت که سنم کمتر بود داد میزدم ولی کسی صدامو نمیشنید 

هیچ!.
من ک نمیتونم به شما ثابت کنم اینها همشم بیماری نیست!واسه همین گفتم تجربه میکنی میفهمی بسلامنی البته

بحث نکن با اینا فاز روشنفکری دارن فک مبکنن بیشتر از بقیه حالیشونه

هیچ!.