2777
2789
بله استادیوم ورزشی هس تو شوهرمون خانما شبا میرن پیاده روی از قضا جمعه ها گسی نی ما رفتیم خیلی تاریک ...

واقعا اونجارفهمیدم چقد سفید دوست دارن جالب بود روسریشونو عین قدیمی ها بسته بودن

به خوشی بیای دلبرم
واقعا اونجارفهمیدم چقد سفید دوست دارن جالب بود روسریشونو عین قدیمی ها بسته بودن

یچیزی بگم پراتون بریزه از کنارمون ردمیشدن باهم حرف میزدن اصلا حالیم نمیشد دارن چی میگن و اینکه یکیشون بهم سلام کرو

به خوشی بیای دلبرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه اذیتی میکنه؟؟

میدونم میگید مسخرست و فکر میکنی توهمه ولی مثلا بعضی چیزا رو برمی‌داره هرچی میمردم اونجایی که بوده نیست یعنی قشنگ خالی میکنم دوباره پر بعد یه مدت میام میبینم اونجاس حالا شاید بگید مامانت برداشته ولی یه بار بغل میز خوابیده بودم و چون کوتاهه نمیشه زیرش رفت اصلا و من بالشت زبر سرم بوده و من چشم وا کردم دیدم رفتم توی میز اونم نه اینه چند سانت نیم متر بود قشنگ  

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹
اگر چند نفر یک موجود رو با مشخصات مشترک دیده باشن چی؟؟

من ساعت ۱۲شب رفتم قبرستون هیچی حس نکردم حتی گفتم میخوام تنها باشم.اون مشخصاتی ک میگید از بچگی بهمون تلقین شده فلان شکلن و ...

آدم ها گاهی چوب اشتباهاتشان را جای دیگری می خورند.جایی که حتی فکرش راهم نمی کنند.حواستان باشد چوبی که به احساس و زندگی دیگران می زنیم؛ تاوان دارد.این دل شکستن ها، این بی انصافی ها ،این بازی دادن ها همه اش تاوان دارد

من بیشتر صدا شنیده م

چند بار پشت سر هم اسممو صدا زده ن

یا یکی انگار وسط خونه بود صداشو صاف کرد

یه بار شنیدم یکی گفت یا الله

یه بار هم غروب توی باغ بودیم یخ پرت کردم یه جایی. یکی گفت چه خبرته مواظب باش

واسه همشم خیلی گشتم دنبال منبع صدا، ولی هیچ.

یه بارم  توی ماشین بودم چند نفر رو کنار جاده دیدم مرد بودن لباس سفید بلند سرتاپا تنشون بود هیچ کدوم مردمک چشم نداشتن. کل چشمشون قرمز قرمز بود. نه مردمکی بود نه سفیدی چشمی. همش  قرمز   

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... اگر پیاوی وه‌ره له کوردستان ژن به ...🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

تازه ازدواج کرده بودم  

موقع خواب و شب بخیر شوهرم پشتشو کرد بهم

پتو کشیدم رو خودم  چشمام رو روهم گذاشتم شوهرم دست انداخت دور کمرم  برگشتم نگاش کردم با خوشحالی 

دیدم روش اونوره  ولی حس دست دورکمرم هنوز بود

خیلی محکم منو چسبیده بود 

از ترس سرم رو کردم زیر پتو  ولی سنگینی دست استخونی و لاغر

دور کمرم بود چند بار تو دلم بسم الله گفتم..

عجیبیش اینه که چشمام رو باز کردم صبح بود یعنی با همون ترس همون وقت خوابم برده بود

بعد اون شب دو سه بار دیگه هم اینجوری شدم حتی صدا نفس 

زدن می‌فهمیدم ولی دیگه نمیترسیدم 

عه اذیت هاش آزار دهندس؟ 

فقط تو خواب حمله میکنه به شکل حیوون ، یا شبا میاد تو اتاقم صداپاشو میشنوم یا هرجوری شده میخاد بگه من پیشتم ی چیزیو یهو تکون میده ، لباساییم که دوست دارم ور میداره یا پاره میکنه😂بعدهم اگه شبا کسی کنارم بخابه خوابه بد میبینه . براشما چطوریه؟

هیچ!.
فقط تو خواب حمله میکنه به شکل حیوون ، یا شبا میاد تو اتاقم صداپاشو میشنوم یا هرجوری شده میخاد بگه من ...

عه نمیترسی من تازه متوجه بودنش شدم و چند بار دیدمش یه بار یه پای زرد کنارم دیدم چند باز یه حاله سیاه دیدم یا وسیله هامو برمی‌داره دوبارهدمیزاره همون جا یا من بقیه رو نمیدونم ولی خیلی خواب بد میبینم خیلی و خوابهای ترسناک مثل فیلمای ترسناک البته پیش کسای دیگه که نزدیک کسیم خواب بد کمتر میبینم یا نمیبینم 

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹
عه نمیترسی من تازه متوجه بودنش شدم و چند بار دیدمش یه بار یه پای زرد کنارم دیدم چند باز یه حاله سیاه ...

نه عزیزم دیگه برام عادیه ، ایمانتو قوی تر کن توی یوتیوب کلیپ های استاد کاوه رو حتما ببین کلی راهکار داده شیخ هستن ایشون 

دقیقا منم حاله سیاه زیاد میبینم منم همینطور خواباهای خیلی بدی میبینم که اخرشم از دیونگی خودک  شی میکنم

هیچ!.
نه عزیزم دیگه برام عادیه ، ایمانتو قوی تر کن توی یوتیوب کلیپ های استاد کاوه رو حتما ببین کلی راهکار ...

وا واقعا خودکشی میکنی؟ من راستش مرض دارم میخوام نزدیک تر بشم ببینم چیکار داره بچم😂😂😂البته یه چیزم هست من آنقدر تو فاز منفی و تاریکی رفتم شاید اومده سمتم و قبل از خود.زنی و خود.کشی کردنم این چیزا نبود البته خواب بد خیلی میدیدم