2777
2789

پربازدید

اعتقاد یس تجربه نو

من یک روز همه اونارو مجبورم میکنم ایستاده تشویقم‌کنن.   ارمی ... Love your self  .. کنکوری (سال دوم)... برام دعا کن بهش برسم منم برات دعا میکنم :)تلاش شما رو میسازه.💫 اگه الان نهایت تلاشتون رو نکنین، یه روز پشیمون میشین💔. فکر نکنین که خیلی دیره! روش کار کنین. زمان مییره اما تمرین کردن باعث بدتر شدن چیزی نمیشه😌. ممکنه افسرده بشین ولی این نشون میده که دارین خوب پیش میرین😎☀️ _جونگکوک .. این فقط ی ویرگول کوچیک توی داستانمونه ، تا وقتی که دوباره روزامون رنگ بنفش بگیره #۲۰۲۵ _جیمین .  ما گر ز سر بریده میترسیدیم          در محفل هیتران با مایک دراپ نمیرقصیدیم _ارمی ابن بنگتن                           از اون دسته ادمایم ک زود ناراحت میشم 🥲 .                                         ی نصیحت از من، سعی کن نگاه جنسیتی نداشته باشی ب همه چی .. باور کن دنیا قشنگ تر میشه🙂 خودت باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بال فرشته دیدم..

من حدود دوهفته پیش بود..

یه لحظه خواب بودم چشممو باز کردم اب بخورم 

کنار در اتاق میخوابم یهویی دیدم عین بال کبوتر یه چیزی رد شد وبال هاشو بست

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟✍️‌‌ملتی که شادی‌هایشان را در مقابل بهشت فروختند قابل احترام نیستند، بلکه قابل ترحم‌اند... هیچوقت مرد کسی را قرض نگیریداو كه به ديگری خيانت كرده به شما نيز خيانت می کند مردها دلباخته كسی هستند كه عشق رابه آنها ياد داده است پس تظاهر به علاقه به شما فقط هوس است..  تکه نانم را الان میخواهم نه در بهشت🖤 تو سونامی من هستی ❤️🌊

اعتقاد که آره دارم ، مخصوصا این چند وقته که هم خیلی چیزا تو خونمون گم میشه و دیگه هم پیدا نمیشه اونم وسایلی که همیشه جاشون مشخص بوده ، و خب همین دو روز پیش سه بار شیر حمام باز شد یه جوری هم باز شده بود که انگار از عمد بازش کردی یعنی چکه نبود عملا کامل باز بود شیر آب ، و خب چند وقت قبلشم مامانم دیده بود جای دوتا پای خیس جلوی در حماممون هست

کاربری دوم ، ولی اصلا پشیمون نیستم چون حق گفتم  زرد_چوبه هستم ، دو هفته تعلیق شدم دوباره ظرف یه هفته یه ماه تعلیقم کردن 😕😂

😐اونقدر که اجنه تو ایران و  خونه های نی نی سایت هایی هست و می چرخه و نی نی سایتی ها دیدن حضرت سلیمان ندیده

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

آره راستش منو یه جن اذیت میکنه شاید باورتون نشه خودمم تازه باور کردم و خونمون جن داره و حس میکنم همراهمه همه جا

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹

چرا من نمیبینم!! بچه ها اکثر کسایی که این تجربه رو داشتن اسکیزوفرنی رو تجربه کردن متاسفانه.ونباید باور کرد هر توهمی رو.هیچ چیز ماورایی رو نمیشه اثبات کرد 

آدم ها گاهی چوب اشتباهاتشان را جای دیگری می خورند.جایی که حتی فکرش راهم نمی کنند.حواستان باشد چوبی که به احساس و زندگی دیگران می زنیم؛ تاوان دارد.این دل شکستن ها، این بی انصافی ها ،این بازی دادن ها همه اش تاوان دارد

تووخونمون داره چند بار دیدم یه بار یه پای زرد و ترسناک بغل خودم دیدم چند بار یه حاله سیاه دیدم که سمت در میری و کارایی باهام کرده که معلومه هست

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹

بله استادیوم ورزشی هس تو شوهرمون خانما شبا میرن پیاده روی از قضا جمعه ها گسی نی ما رفتیم خیلی تاریک بود بخاطر ابنکه لامپا خاموش بود دیدیم کسی نی در کمال تعجب دیدیم از پشت درختا دونفر با روسری ساده سفید دارن خارج میشن از در ماهم ب خیالمون اینا ادمن رفتیم وارد استادیوم شیم دیدیم دره بستس چند قفلس بعد۵ دقیقم نشد رفتیم تو خیابون هیچ خبری از اون دونفررنبود 

به خوشی بیای دلبرم

هدفتون چیه از مطرح کردن اینجور مسائل

همش جن دیدی

جن ندیدی

جن عاشق  جن فلان

تمومش کنید

هرچقدر بیشتر در موردشون صحبت کنید بیشتر راه ورود به زندگیا رو براشون باز می‌کنید 

زندگی مردم پر از مشکلات ماور الطبیعه شده

کافیه دیگه

حالا مثلا یکی جن دیده خب که چی