2777
2789
عنوان

خانمای شاغل

| مشاهده متن کامل بحث + 2049 بازدید | 122 پست
دوست عزیز درسته اینجا کسی راجب بازارهای مالی اونطور اطلاع نداره اما این صحبت های شما واقعا توهین به ...

والا من ٣٥ سالمه شدید دنبال درآمدم از خونه کار کنم نمیدونم چکارکنم

کاربری ترکیده شده سال ٩٥. بیهوده ست مجادله بر سر دیانت یا بی دینی آدمها,کسی که دروغ نمیگوید,مهربان است,از رنج دیگران اندوهگین می شود به مقصد رسیده است,از هر راهی که رفته باشد.
ترید ۱۵ به بالا خودم تایین میکنم کار کنم بیشتر نکنم کمتر

ترید چیه    کاش منم شاغل بودم

ترو خدا بمون و نرو😥  من ب نیت امواتتون  زیارت عاشورا میخونم   خواستید پی وی   .. دختر ترک 😍😍😍 کاربر سال ۹۸🙏.ـ... من ب قسمت یقیین دارمــــ💜 ــ بیبی رقیه جان منو    ب حاجتم برسون   نذرم رو ادا میکنم بیبی جان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزدلم اگه تو همه  پیام هام دیده باشین گفتم اول آموزش آموزش آموزش

نکته صحبتم رو گرفتید.

من دیگه حرفی ندارم.

تا در طلب گوهر کانی، کانی                                                                        تا در هوس لقمه نانی، نانی                                این نکته رمز اگر بدانی، دانی                                                                      هرچیز که در جستن آنی، آنی
ترید ۱۵ به بالا خودم تایین میکنم کار کنم بیشتر نکنم کمتر

از کجا ترید رو یاد گرفتین و با چ سایتی کار میکنید

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
دو میلیون و پونصد  دانلود نیس اتاق معاملاتی  برا ضرر باید مدریت سرمایه عالی داشته باشی م ...

عزیزم میشه بگین پیش کی یاد گرفتین لطفا

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤

من خیلی دوست دارم به درامد برسم ولی نمیدونم چجوری و از چه راهی 

خانه دارم و دو تا بچه دارم باید یه کاری باشه که تو خونه انجام بدم کاش کسی راهنماییم میکرد

نی نی یار عزیز کاربری قبلی منو خودت حذف کن عزیزم چجوری بهت پیام بدم آخه نمیدونم😔@نی-نی-یار-پنج