2777
2789
عنوان

خانمای شاغل

| مشاهده متن کامل بحث + 2049 بازدید | 122 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره من خودم چون بچه کوچیک دارم و مزاحم میشه لب تاب دستم باشه همیشه با گوشی کار میکنم

چقدر وقتتونو میگیره روزانه? این سود رو هر روز دارید?

یعنی طلای آب شده معامله میکنید

کاربری ترکیده شده سال ٩٥. بیهوده ست مجادله بر سر دیانت یا بی دینی آدمها,کسی که دروغ نمیگوید,مهربان است,از رنج دیگران اندوهگین می شود به مقصد رسیده است,از هر راهی که رفته باشد.
چقدر وقتتونو میگیره روزانه? این سود رو هر روز دارید? یعنی طلای آب شده معامله میکنید

ببین بازار از ساعت ۱۱صبح تا ۷شب بازه و شما توش معامله میکنید خوبیه این بازار اینکه ساعتش دست خودتونه هروقت دوس داشتی میتونی کار کنی 

اگه سود امروزم دیده باشی همون اول بازار گرفتم 😎😎😎

آره هر روز ممکنه ضرر هم باشه مهم اینکه برآیند شما مثبت باشه 

بله طلای آب شده 

ببین بازار از ساعت ۱۱صبح تا ۷شب بازه و شما توش معامله میکنید خوبیه این بازار اینکه ساعتش دست خودتونه ...

اسم کانالی که اموزش دیدید میشه بگید چیه ؟

نی نی یار عزیز کاربری قبلی منو خودت حذف کن عزیزم چجوری بهت پیام بدم آخه نمیدونم😔@نی-نی-یار-پنج
بله حتما

من دانشجو سال دوم حسابداری هستم و به واسطه یکی از استادام ک از اون ادم های کله گنده بود تو حسابداری ،معرفی شدم به شرکتی که مرتبط به خود ایشون هست ،کاراموز هستم و دو ماهه میرم ولی پاره وقت ک تا الان حدودا ۲۲روز کار کردم ولی کار ب خصوصی هنوز به من یاد ندادن ...از طرفی مدیر مالی ما عضو انجمن حسابداران خبره هست و من کاراموز ایشون هستم ...شرکت خدماتی هست ولی یک شرکت بازرگانی هم هست ک چون هر دو تو یه ساختمان هست مدیر مالی یکی داره 

بنظرتون من عجله دارم ؟یا نرمال نیست بعد ۲۲روز؟

آره با دو میلیون و پونصد وجه تضمینی که می زاری میتونی به همون اندازه در روز سود کنی فقط فقط فقط وفقط ...

دوست عزیز درسته اینجا کسی راجب بازارهای مالی اونطور اطلاع نداره اما این صحبت های شما واقعا توهین به شعور همه تریدر هاست.

میخواید کانالتون رو تبلیغ کنید یا دوره بفروشید نمیدونم اما این صحبت ها بین چهار تا بچه سال که فکر اینن یه حرکتی واسه زندگیشون بکنن و با این صحبت های به دور از حقیقت شما ترغیب میشن جایز نیست.

تا در طلب گوهر کانی، کانی                                                                        تا در هوس لقمه نانی، نانی                                این نکته رمز اگر بدانی، دانی                                                                      هرچیز که در جستن آنی، آنی
بله حتما

اینم بگم که ب لحاظ  بقیه مسائل عالیه 

و خود مدیر مالی ما گفت نگران اموزش نباش ،یاد میدم ولی من همش استرس دارم ک بیهوده زمان میذارم و تحت فشار الکی نباشم 

میشه نظرتونو بگین؟

ببین بازار از ساعت ۱۱صبح تا ۷شب بازه و شما توش معامله میکنید خوبیه این بازار اینکه ساعتش دست خودتونه ...

موفق باشی عزیزم

فقط اون آیدی ایتا پیداتون نکردم 

چجوری باید آموزش ببینم

کاربری ترکیده شده سال ٩٥. بیهوده ست مجادله بر سر دیانت یا بی دینی آدمها,کسی که دروغ نمیگوید,مهربان است,از رنج دیگران اندوهگین می شود به مقصد رسیده است,از هر راهی که رفته باشد.