2777
2789
عنوان

نظر شما در مورد اینکار مادر شوهرم چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1106 بازدید | 71 پست
وظیفه مادر استارتر هم نیست ..مگه بچه رو از خونه مادراستارتر آورده که و ظیفه داشته باشه هنر پسر مردمو ...

منم اول همینو گفتم ولی اون خانوم اصرار دارن که وظیفه ی مادرشوهر هست

گفتم آدم در برابر بچه ی خودش نهایتا مسئول یا موظفه

Afsaneh__67 هستم😍با کاربری جدید در خدمتم😂😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب اینکه شما عروس و مادر شوهر بازی در نمیارید یه بحث دیگه اس.ما تو خونمون از اول از این بازی ها نداش ...

عزیزم خوبی از مادرتون بوده ....فقط کافی بود یه بار یه جا کم میذاشتید اونوقت متوجه می‌شدید که عروس دختر آدم نمیشه 

ا افرین دقیقااا👏من باردار شدم خواهر شوهرم میگفت بدنیا امد شاید نتونی حمایت کنی نوزاد لیز میخوره و.. ...

مرحبا👏👏درستش همینه ...ملت بچه میارن دو تا خانواده دیگه باید درگیر بشن ...

عروس مثل دختر آدم می مونه؟ عروس هیچوقت هیچوقت دختر آدم نمیشه این یک واقعیته جالبه توی همین سایت و ...

تندیس بهترین کامنت سال تعلق میگیره به شما.👌👌👌

حرف حساب جواب نداره.واقعیت همینه.😊

جیگر؛ جیگره؛ دیگر؛ دیگره؛

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
مرحبا👏👏درستش همینه ...ملت بچه میارن دو تا خانواده دیگه باید درگیر بشن ...

تازه من مادرمم استان دیگه وازدور بود بخدا ۹ماه بار داریمو خودم پختم و گذروندم شوهرمم کمکم میکرد انتظار از کسی نداشتم خانواده همسرمو بهم لطف میکردن برام غذا میفرستادم یا دعوت ولی هیچوقت انتظاری ازشون نداشتم بااینکه رابطه امون خوب بود

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
چرا هست عزیزم فقط شما ندیدی ..همه چی تو این دنیا  وجود داره

میدونم که هست.میگم در مورد ایشون فکر نکنم اینطور باشه چون تو یه ساختمونن شاید در اینده دخالت هم کنن تو نحوه تربیت بچه

عروس مثل دختر آدم می مونه؟ عروس هیچوقت هیچوقت دختر آدم نمیشه این یک واقعیته جالبه توی همین سایت و ...

افرین ....یه بار مادرشوهرم گفت من داماد و عروسمو بیشتر از بچه هام میخوام بهش گفتم نه مادرجون این چیزا نیس دامادتو نمیدونم و لی عمرا منو بیشتر از  پسر و دخترت بخوایی ......روحش شاد🌺