2777
2789
عنوان

نظر شما در مورد اینکار مادر شوهرم چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1106 بازدید | 71 پست
مامانم چند بار اومد خواهرمم همینطور من گرسنه نموندم ولی از مادر شوهرم که این همه ادعاش میشد ناراحت ش ...

اسی خودت چندسالته؟؟ مادر شوهرت چند سالشه؟؟؟ 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😑😑😑😑اگر وظیفه ای باشه وظیفه ی مادر استارتر هست از بچش مراقبت کنه😑😑😑 چقدر متوقع هستین

وظیفه مادر استارتر هم نیست ..مگه بچه رو از خونه مادراستارتر آورده که و ظیفه داشته باشه هنر پسر مردمو جمع و جور کنه ...نه عزیزم وظیفه هیج احدی نیست نه مادرشوهر نه مادر زن ...حالا اگر کمک کنن فقط لطف کردن همین.....اون بیچاره ها بچه های خودشون بزرگ کردن دیگه حوصله نوه داری و اینا رو ندارن .....دو تا زن و شوهر خودشون باید شرایط رو مدیریت کنند

من یکماه تمام استراحت مطلق بودم اوایل بارداریم دیگه فکر کنم روز های آخر بود اومد یه سر بهم زد ولی تا دخترش سرما میخورد بدو بدو می‌رفت خونه اونا بهش برسه . گذشت بچمم خداروشکر دنیا اومده ولی یادم میمونه تو سختی ها کی به یادم بود

چه ربطی داره خدایی.اگه ایشون کارای مادرشوهرشو یه روزی که وقتشو داشت انجام بده اصلا عیبی نداره.اینکه ...

والا همون کارم نمیکنن.. اینقد عروس بوده همینجا زورشون میومد یکار کنن.. شما خانواده خودتو تنها دیدی.. نمیدونی بقیه خانواده ها چطورن.. اگر همه چیز دوطرفه باشه بله خوبه مادرشوهرم محبت کنه

مادرشوهر ایشون توی یه اپارتمان زندگی میکنن

فرقی نمیکنه کجاست ...اگر بخوان مثل غریبه ها با هم باشند کاملا امکان پذیره...کسی رو میشناسم پسرش که اومد تو ساختمونشون برا یه مدت موقت مادرشوهره گفت انگار یه غریبه اومده تو ساختمون خوشم نمیاد خودمونی بشیم 

یه چیزی میگم به دل نگیر.

اکثر مردم  دوست دارند طرف مقابلشون بی نیاز باشه و از روی میل خودشون گهگاهی به طرف خدمت کنند.

خیلی کم پیش میاد وقتی واقعا طرف نیاز داره یکی بی مزد و منت کمک حالش باشه.

این مورد حتی بین دختر و مادر هم ممکنه پیش بیاد چه به عروس و مادر شوهر.

من بودم اصلا به روی خودم نمی آوردم و از شوهرم میخواستم بیشتر هوامو داشته باشه.

به از این چه شادمانی،که تو جانی و جهانی 
کاملا موافقم این روال نهایتا میخواست دو هفته ی دیگه طول بکشه حتی اونم نتوست تحمل کنه

وای من فکر کردم که قراره نه ماه غذا بهت بده.حق میدم بهت و کاملا درک میکنم.دو هفته واقعا چیزی نیست.اسمون به زمین نمیومد.به خدا اگه همسایه ما بودی هر روز بیشتر غذا درست میکردم به توام میدادم.اشکال نداره ناراحت نباش دیگه کاری نمیتونی بکنی 

قطعا عمدي رفته

مادرشوهر من با برادرشوهرم زندگي ميكنه خيلي هم مسنه خودشم معتقده كلا چلاق و عاجزه

ببين من با مادرشوهرم رابطه ام افتضاحه اصلا معاشرت ندارم ولي سر حاملگي من گير سه پيچ داده بود بياد اينجا من تنها نباشم بهم كمك كنه😐 كه البته من اجازه ندادم به اين بهانه بياد 

بعد همين خانم وقتي همين عروسش كه پيششه حامله شد استراحت مطلق بود بدو بدو ول كرد رفت خونه اون يكي پسرش كه يه وقت مجبور نشه يه نيمرو براي اين بينوا درست كنه  (چون از جاش توي اون خونه مطمئنه لازم نيست براي كار اضافه بكنه)

🚫☠️لطفا درخواست دوستی ندید👻🚫

عزیزم نباید توقع داشته باشی جون بارداری بقیه باید برات غذا درست کنن.. سعی کن یه کم عزت نفست رو بالا ببری. دلیلی نداره کسی غذا بپزه واست. حالا گاهی میری خونه مادرت یا مادر شوهرت و غذا میخوری فرق داره ولی سعی کن از همین الان که اول بارداریت هست رو پای خودت بایستی چون با این تعاریف بعد از زایمانت هم. کمک چندانی در نگهداری بچه بهت نمیکنن

مادرشوهر اولا مثل مادر نمیشه توقع نداشته باش در آرامشی

دمت گررم؛ گل گفتی؛👌👌👏👏🌺🌺

نه مادرشوهر مثل مادره؛ نه عروس مثل دختر.

این حرف از موقعی ازدواج کردم آویزه ی گوشم شده؛ حداقل آرامش که دارم؛ 😊

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
وظیفه مادر استارتر هم نیست ..مگه بچه رو از خونه مادراستارتر آورده که و ظیفه داشته باشه هنر پسر مردمو ...

ا افرین دقیقااا👏من باردار شدم خواهر شوهرم میگفت بدنیا امد شاید نتونی حمام کنی نوزاد لیز میخوره و.... اما من چیکار کردم به هیچکس نگفتم گفتم باید خودم تجربه اش کنم مادرم دیگه.. وقتی همسرم امد سریع وسایل حمام بچه امو اماده کردم و با شوهرم شروع کردیم حمام کردنش اینقدم لذت داشت.. بخدا خوشی به همینه. نه به خواهر شوهرم بگم تا ببینم ایا میاد یان.