2777
2789
عنوان

نظر شما در مورد اینکار مادر شوهرم چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1106 بازدید | 71 پست
قطعا همینطوریه که میگی و حس کردی.از این جماعت مادر شوهر متنفرم.تو عروسشونی و کسی که تو شکمته بچه پسر ...

اگر بخوای اینجور فکر کنی.. عروس هم باید کل کارای مادر شوهرو انجام بده وبدون یکم حرف.. وظیفه اشه دیگه مگه نه.. چون پسر اون مادر داره خرج عروسو میده... این افکار مسخره چیه ترو خدا... باید هرکسی حرمت و احترامشو حفظ کنه. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه حقی نداره.عروس مثل دختر ادم میمونه.برای دخترش قطعا غذا درست میکنه اگه حامله باشه.خیلی سخته برای ع ...

عزیزم مادرشوهرا الان مثل غریبه ها رفتار میکنن حتی بچه دنیا بیاد هم نهایت مثل مهمون یکی دو ساعت میان و میرن....دوستم ۵۰ روزه زایمان کرده کلا مادر شوهرش ۵ بار نیومده بجه رو ببینه کاملا عین غریبه ها..مادرشوهر خودمم همینطور کلا ۳یا ۴ بار ۵۰ روز اول اومد بعدشم که ما میرفتیم اون نهایت سالی دو بار می اومد 

منظور من هر کسی نبود!مادر شوهرشه!یعنی وظیفه داره از نوه اش مراقبت کنه.چطور وقتی بچه به دنیا میاد سر ...

😑😑😑😑اگر وظیفه ای باشه وظیفه ی مادر استارتر هست از بچش مراقبت کنه😑😑😑

چقدر متوقع هستین

Afsaneh__67 هستم😍با کاربری جدید در خدمتم😂😂
ببخشید ولی هیچ کس وظیفه ای قبال کسی نداره جند سالته که اینو میگی

شما چرا حرف ادمو نمیفهمید؟من گفتم همه؟مادر شوهرشه.چه اشکالی داره به نوه اش رسیدگی کنه؟پس فردا بچه به دنیا اومد پس دست نزنه بهش چون مثل غریبه اس اگه اینطوریه که شما میگید.بله که وظیفه داره.وظیفه انسانیه.یه ادم وقتی ناتوانه و نیاز به مراقبت داره تو یه تایمی نباید بی تفاوت باشیم و از خونه فرار کنی اونم وقتی که میتونی اما نمیخوای انجام بدی!مادر شوهر ایشون انسان نیستن که بهانه الکی اوردن و فرار کردن از خونه.چی میشه مگه چند ماه یه قابلمه غذ بیشتر درست کنی که یه ادم حامله و ناتوان بخوره.هم ثواب داره هم انسانیتتو نمایش میذاری.اگه قرار باشه بی تفاوت باشیم نسبت به همنوعمون اونم وقتی کاری از دستمون برمیاد و نمیکنیم خب پس دیگه انسانیتی وجود نداره و دنیا میشه دنیای نامهربون و بی رحمی

نه حقی نداره.عروس مثل دختر ادم میمونه.برای دخترش قطعا غذا درست میکنه اگه حامله باشه.خیلی سخته برای ع ...

عروس مثل دختر آدم می مونه؟

عروس هیچوقت هیچوقت دختر آدم نمیشه

این یک واقعیته

جالبه توی همین سایت وقتی مادرشوهر مریض میشه همه کاربرا میگن وظیفه دخترشه بهش برسه نه عروس!!!!! 

عزیزم جایگاه خودتون رو بدونید تا توی ذوقتون نخوره

مادرشوهر من یه دونه دختر داره....هرگز انتظار نداشتم من رو مثل دخترش ببینه و نمی بینه

مامان منم هیچوقت عروسمون رو به اندازه من دوست نداشته و نداره.... من از گوشت و خون‌ مادرمم...عروس کجا بوده!!!

به شوهرم گفتم میگه مادر من اینجوری نیست تو هنوز نشناختیش که این حرفو میزنی در صورتی که جز این چیزی ن ...

بابا تو دیگه کی هستی به شوهرتم گفتی...عزیزم سنگین رنگین باش...دست به جیب شو منت از فلک نکش چه برسه مادرشوهر....حوصله غذا درست کردن نداری زنگ بزن بهترین رستوران شهر هر چی دلت میخواد سفارش بده حوصله کار خونه نداری کارگر بگیر هفته ای دو بار بیاد برا نظافت ...به همین سادگی ....فقط پول خرج کن همه شهر میشن غلام حلقه به گوش

خداروشکر الان بهترم اون روزا واقعا احتیاج به کمک داشتم 

من دوران بارداری بدی داشتم که کوتاه مدت هم بود....توی اون دوران اصلا به مادرشوهرم کاری نداشتم

ولی هر وقت کمک نیاز داشتم به مادرم زنگ میزدم میومد خونه مون...گاهی به پیشنهاد شوهرم شبا هم مادرم پیشم میموند.  حتی من خونه‌پدرم نمیرفتم که اعصاب برادرم خورد بشه....

شما هم زنگ بزن مامانت بیاد 

عروس مثل دختر آدم می مونه؟ عروس هیچوقت هیچوقت دختر آدم نمیشه این یک واقعیته جالبه توی همین سایت و ...

خب اینکه شما عروس و مادر شوهر بازی در نمیارید یه بحث دیگه اس.ما تو خونمون از اول از این بازی ها نداشتیم و عروسمون مثل اعضای خانواده مون میمونه کاری از دستمون بر بیاد براش میکنیم عروس ما حامله بود فرار نکردیم از خونه به بهانه های الکی.مامانم مثل یه گل ازش مراقبت کرد شاید برای همینه که هیچوقت از این مشکلات عروس و مادر شوهری نداشتیم.

شما چرا حرف ادمو نمیفهمید؟من گفتم همه؟مادر شوهرشه.چه اشکالی داره به نوه اش رسیدگی کنه؟پس فردا بچه به ...

کاملا موافقم این روال نهایتا میخواست دو هفته ی دیگه طول بکشه حتی اونم نتوست تحمل کنه

من دوران بارداری بدی داشتم که کوتاه مدت هم بود....توی اون دوران اصلا به مادرشوهرم کاری نداشتم ولی ه ...

مامانم چند بار اومد خواهرمم همینطور من گرسنه نموندم ولی از مادر شوهرم که این همه ادعاش میشد ناراحت شدم 

اگر بخوای اینجور فکر کنی.. عروس هم باید کل کارای مادر شوهرو انجام بده وبدون یکم حرف.. وظیفه اشه دیگه ...

چه ربطی داره خدایی.اگه ایشون کارای مادرشوهرشو یه روزی که وقتشو داشت انجام بده اصلا عیبی نداره.اینکه مادرشوهرشم ۹ ماه به ایشون گاهی اوقات غذ بده هم ایرادی نداره.همه چیز شما مبادله انگاری از نظر شما.پس معنی محبت و مهربونی چیه؟