2777
2789
عنوان

نظر شما در مورد اینکار مادر شوهرم چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1106 بازدید | 71 پست
عزیزم من باردار که شدم مادرشوهرم دید از عالم و ادم بدم میاد مرع و گوشت از چشمم افتاده از دست پخت خود ...

به شوهرم گفتم میگه مادر من اینجوری نیست تو هنوز نشناختیش که این حرفو میزنی در صورتی که جز این چیزی نمیتونه باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه من خیلی بی حالم اصلا حالم درست نیست احتیاج داشتم یه نفر کمک میکرد

کسی وظیفه نداره به ما کمک کنه. حتی مادر. 

اگر هم کمک کنن لطف کردن.

نمیتونی بپزی از بیرون بگیر. بگو شوهرت شبا بپزه بزار یخچال فقط گرمش کن. برای چند وعده خورشت بگو درست کنه بذاره فریزر

عزیزم بعداینکه اومد هم بمونه خونه خودت نهایت خونه مادرت به هیچ وجه ناهار شام نرو خونه مادرشوهرت  ...

عزیزم خیلی حالم بد بود الان یه مقدار بهترم ولی اون روزا همش افتاده بودم

خب اگر بعد دنیا اومدن بچه مادرشوهرش بگه بچه پسرمه و ببرتش پیش خودش چی? حق داره دیگه چون بچه پسرشه

نه حقی نداره.عروس مثل دختر ادم میمونه.برای دخترش قطعا غذا درست میکنه اگه حامله باشه.خیلی سخته برای عروسشم درست کنه؟مگه یه خانواده نیستن؟پس اگه اینطوریه ایشونم عروس بازی در بیاره جاهای دیگه.قراره همیشه تا اخر عمر غذا بده بهش؟کسی که حامله اس نیاز به مراقبت داره.غذا نمیده پس فردا که بچه به دنیا اومد اگه اینطوریه نزدیک بچه نشه و مثل غریبه باشه

کامل درکت میکنم کامللل منتهی من طرفم مادر خودم بود اگ بگم چقد بخاطر زبون نیش دار و رفتاراش اذیت شدم حد نداره 🙂😔

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.              

ببین عزیزم ماهمه این دوران رو گذروندیم سعی که محتاج کسی نشی اگر بتونن در حقت لطف میکنن.. ولی انتظار نداشته باش.. وقتی حالت خوبه بلند شو برا خودتون آشپزی کن.. زیادم وقت گیر نیست . درضمن مادر شوهرت هم زندگی خودشو داره اصلا هم ناراحت نشو. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
خب اگر بعد دنیا اومدن بچه مادرشوهرش بگه بچه پسرمه و ببرتش پیش خودش چی? حق داره دیگه چون بچه پسرشه

اووووو..چه پسر پسر میکنی....گذشت اون دوران که پسرا تو خونه خدایی میکردن تو این زمونه پسر مردم که میشه شوهر آدم هنر داشته باشه یه زندگی مرفه برا اهل خونه اش فراهم بکنه لازم نکرده مامانش هی پسرم پسرم کنه والا 

به شوهرم گفتم میگه مادر من اینجوری نیست تو هنوز نشناختیش که این حرفو میزنی در صورتی که جز این چیزی ن ...

والا من روم‌ نمیشه چند بار پشت سر هم برم خونه مادرمم برای نهار و شام..‌.

چه برسه به مادرشوهر

خب عزیزم خوشش نیومده....شاید ایشون بخواد برای خودش نون و پنیر بخوره....ولی شما بری مجبور میشه غذا بپزه

اصلااااااا وظیفه مادرشوهرت نیست

من تعجب میکنم از ناراحتی شما