2777
2789
عنوان

امشب شب آرزو هاست،بزرگترین آرزوتو بگو ؛آمین بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 5084 بازدید | 602 پست
امشب اگه چشای تار گریونم اجازه بدن ک سوزش چشام اجازه بده باید تو هر تاپیکی باشمبلکه معجزه بشه ،میگن ...

من امسال ب ارزوم رسیدم 

استخدام ارموزش پرورش شدم 

تو ب ارزوت رسیدی؟ 

عشق نیرویی هست ک کارها را آسان میکند .مشکلات را حل میکند.و راهها را نزدیک میسازد . 
به اونایی که توی دِلَمه برسم

من امسال ب ارزوم رسیدم 

استخدام ارموزش پرورش شدم 

تو ب ارزوت رسیدی؟ 

عشق نیرویی هست ک کارها را آسان میکند .مشکلات را حل میکند.و راهها را نزدیک میسازد . 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

زندگیم برگرده به قبل همسرم بیاد سر عقل و بتونیم دوباره خانواده سه نفره گرمی داشته باشیم 💔💔💔💔💔

من امسال ب ارزوم رسیدم 

استخدام ارموزش پرورش شدم 

تو ب ارزوت رسیدی؟ 

رسیدن به کسی ک دوسش دارم و خاله شدنم🥲❤️

من امسال ب ارزوم رسیدم 

استخدام ارموزش پرورش شدم 

تو ب ارزوت رسیدی؟ 

اینکه امیرحسین ماشین باری بخره سربازیش ب زودی تموم شهبابام اعتیادشو ترک کنه بتونه خونه بخره

من امسال ب ارزوم رسیدم 

استخدام ارموزش پرورش شدم 

تو ب ارزوت رسیدی؟ 

بچه هام خوب بشن.براشون دعا کنید

من امسال ب ارزوم رسیدم 

استخدام ارموزش پرورش شدم 

تو ب ارزوت رسیدی؟ 

پسرم خوب خوب شه همیندعا کنید یه مشکل داریمممممم ک داره نفسمو بند میاره

من امسال ب ارزوم رسیدم 

استخدام ارموزش پرورش شدم 

تو ب ارزوت رسیدی؟ 

فرهنگیان قبول بشم

من امسال ب ارزوم رسیدم 

استخدام ارموزش پرورش شدم 

تو ب ارزوت رسیدی؟ 

امیدوارم همه اونایی که میان تو‌تاپیک به زودی حاجت روا بشن آرزو میکنم شغل خوبی پیدا کنم و به استقلال ...

من امسال ب ارزوم رسیدم 

استخدام ارموزش پرورش شدم 

تو ب ارزوت رسیدی؟ 

به دلم آرامش بده آرامشی که ۴ ماهه از زندگیم رفته و هر روزم گریه است به آرزوم برسم پیش مامان بابام شر ...

من امسال ب ارزوم رسیدم 

استخدام ارموزش پرورش شدم 

تو ب ارزوت رسیدی؟