2777
2789
عنوان

امشب شب آرزو هاست،بزرگترین آرزوتو بگو ؛آمین بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 5178 بازدید | 606 پست

امشب اگه چشای تار گریونم اجازه بدن ک سوزش چشام اجازه بده باید تو هر تاپیکی باشم

بلکه معجزه بشه ،میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره آخه

شاید شما به خدا نزدیکتر باشید و دعاتون بگیره 

کاش پربازدید بشه 

میشه دعام کنید 

منتظره همون معجزه همون حال خوب همون آخيش گفتن

با دستای خدام

با دل پاکتون دعام کنید مثل یه خواهر برام صلوات بفرستید از بلاتکلیفی پنج ساله دارم عذاب میکشم دعام کنیو تو امضام هس و تاپیک اخرم 

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زندگیم برگرده به قبل همسرم بیاد سر عقل و بتونیم دوباره خانواده سه نفره گرمی داشته باشیم 💔💔💔💔💔

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

اینکه امیرحسین ماشین باری بخره سربازیش ب زودی تموم شه

بابام اعتیادشو ترک کنه بتونه خونه بخره

تا بداند که شب ما به چه سان می‌گذردغم عشقش دِه و عشقش دِه و بسیارش دِه.                   کام دنیا بر لبم هرگز نشد  اما گذشت کس چه میداند چه ها برما گذشت خنده بر لب بغض دنیا خورده ایم  خنده و بغض دنیا یکجا گذشت                                   خدایا شکرت بخاطره همچی شکرت ک منو ب همه ارزوهای قشنکم میرسونی. 1399/12/7وقتی تورو دیدم نمیدونستم زندگیم انقدر تغییر میکنه.                          1402/1/11نمیدونم کدوم حرفات و باور کنم سعی دن برای موندن من توی رابطه رو یا کاراتو.                        واسه موهاتون اکر کم پشته روغن رزماری بزنید واسه مژه هاتون روغن کرچک ناخوناتون و همش مرطوب نگه دارید اب زیادبخورید واسه روشن شدن پوستتون و الورا گه کاهی بزنید

ظهور امام زمان امرزش گناهانم

کاربر قدیمی هستم با یه کاربری  جدید😘😘😘 دستم به بودنت نمیرسد*اما بگذار سربسته بگوییم**طوری دوستت میدارم ***که هر شبانه روز بی انکه ببینمت****بی انکه ببوسمت*****بی انکه لمست کنم*****بودنی ترین بودنی شخص جهانم شده ای*****🌹🌹🌹 شعر بالا به یاد عزیزترین عزیزامن که از دست دادم ❤ممنون میشم برای شادی روحشون یک صلوات بفرستی🌹🌹🌹�

پسرم خوب خوب شه همین

دعا کنید 

یه مشکل داریمممممم ک داره نفسمو بند میاره

کاربر سال ۹۷ .. خوب میشناسم.🤍🤍🤍من زنم  یه زن یه زن باتمام ظرافتش .من تو ۱۷سالگی ازدواج کردم و وارد برگه جدید ی زندگی شدم ..داستان زندگی من یه رمان غم انگیز😭 امااااااااامن مطمینم 😍 .....پایان خوشی داره🥰.. ایشالله 😇😇😇برا سلامتی خودم و تنها عشق زندگیم یعنی بچم دعا کنید...ممنونم ازتون خاهرای مجازی من🥰🤩 و برای سر به راه شدن همسرم..😔                               

انشالله عشقم همسرم بیادش دلم براش یذرع شدع دلتنگشم

برام دعا کنید ممنون میشم😭😔🙏🏻

واسه تک‌تک لحظه‌هایی که میتونستی مثل خودشون جواب بدی،دل بشکنی و بهشون بدی کنی، ولی نکردی،به خودت افتخار کن بقیه فکر کردن سکوت کردی چون جوابی نداشتی،اما تو سکوت کردی چون نمیتونی مثل اون آدما باشی بحث، بحثِ اصالت و ریشه‌ست🌱

امیدوارم همه اونایی که میان تو‌تاپیک به زودی حاجت روا بشن آرزو میکنم شغل خوبی پیدا کنم و به استقلال مالی برم شفا پیدا کنم و ازدواج عالی و موفقی  به زودی نصیب خواهرم و خودم‌ بشه 

اینکه امیرحسین ماشین باری بخره سربازیش ب زودی تموم شه بابام اعتیادشو ترک کنه بتونه خونه بخره

ماشین باری ۱.۵ تا ۲تومن خست داره انقدر من شوهرم ماشین باری داره

کاربر سال ۹۷ .. خوب میشناسم.🤍🤍🤍من زنم  یه زن یه زن باتمام ظرافتش .من تو ۱۷سالگی ازدواج کردم و وارد برگه جدید ی زندگی شدم ..داستان زندگی من یه رمان غم انگیز😭 امااااااااامن مطمینم 😍 .....پایان خوشی داره🥰.. ایشالله 😇😇😇برا سلامتی خودم و تنها عشق زندگیم یعنی بچم دعا کنید...ممنونم ازتون خاهرای مجازی من🥰🤩 و برای سر به راه شدن همسرم..😔