2777
2789
عنوان

امشب شب آرزو هاست،بزرگترین آرزوتو بگو ؛آمین بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 5178 بازدید | 606 پست
اول سلامتی همەی خانوادە ام بعد آرزو میکنم خواهر و برادرهام ازدواج کنن و خوشبخت بشن خودمم امسال استخ ...

من امسال ب ارزوم رسیدم 

استخدام ارموزش پرورش شدم 

تو ب ارزوت رسیدی؟ 

عشق نیرویی هست ک کارها را آسان میکند .مشکلات را حل میکند.و راهها را نزدیک میسازد . 
سلامتی سلامتی سلامتی اول ازهمه سلامتی مادرم دادن عمر طولانی ب خانوادم و اینکه وضعشون خوب شه برا خودم ...

من امسال ب ارزوم رسیدم 

استخدام ارموزش پرورش شدم 

تو ب ارزوت رسیدی؟ 

عشق نیرویی هست ک کارها را آسان میکند .مشکلات را حل میکند.و راهها را نزدیک میسازد . 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

التماس دعا 

آرزوم اینه ک خونه دار بشیم 

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
وام مون جوربشه،بتونیم بدهی هامون رو پس بدیم، بتونیم بقیه پول مسکن ملی رو بریزیم،بتونیم حداقل یه پرای ...

من امسال ب ارزوم رسیدم 

استخدام ارموزش پرورش شدم 

تو ب ارزوت رسیدی؟ 

منو پسرم هم خونه دار بشیم و توخونه ی خودمون زندگی کنیم کنار سلامتی و آرامش🌹🤲

لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹

خدایا به بزرگیت به کرم وبخششت قسم حضرت ابوالفضل واسطه قراردادم تمام مادران چشم انتظار مخصوص نی نی سا ...

من امسال ب ارزوم رسیدم 

استخدام ارموزش پرورش شدم 

تو ب ارزوت رسیدی؟ 

بزرگترین آرزوم که مرگه:)

ولی امسال برا دوستم آرزو کردم حال دلش خوب شه از ته دل بخنده رابطمون خوب شه لطفا شما هم براش دعا کنید بهترین دوستمه ولی نمیدونم چش شده این مدت❤

ارزو رو نمیگم ولی پست میذارم❤️🤍

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!