2777
2789
عنوان

آریتمی قلب در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 1554 بازدید | 87 پست
ببین اون لحظه گاهی یه دردی هست گاهی نیست. مثلا انگار میره سمت گردن یا سمت شونه.  شما ازدواج کر ...

من درد قفسه سینه اذیتم می‌کنه یه مدت خوب بودم دوباره شروع شده من او لحظه درد نمیگیره بعدش درد میگیره .آره یه دختر دارم برای دومی می‌خوام اقدام کنم ولی دودل هستم .اخی عزیزم شما بچه اول تون باردارهستین

من درد قفسه سینه اذیتم می‌کنه یه مدت خوب بودم دوباره شروع شده من او لحظه درد نمیگیره بعدش درد میگیره ...

فک نکنم برای بارداری مشکلی داشته باشی. چون قلب سالمم تو بارداری اذیته خیلی چه به ما. 

اره دوستم بچه اولمه. همه کارم کردم تا رسیدم اینجا😁 طبیعی باردار شدم و راحت. ولی سرکلاژ شدم و شیاف و امپولو اینا استفاده میکنم🤪

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فک نکنم برای بارداری مشکلی داشته باشی. چون قلب سالمم تو بارداری اذیته خیلی چه به ما.  اره دوست ...

نمی‌دونم حالا ببینم خدا چی میخواد عزیزم .الهی ب سلامتی بدنیا بیاد تو بارداری هرچند یه بار باید دکتر قلب برید

سلام نمی‌دونم هرکدومش فرقی نداره سبکی سرتون خوب شد یا نه توروخدا؟؟

ببین سبکی سر من برای مشکلات فک و گیجگاهیه. من tmj دارم اختلال مفصل فکی. نمیدونم چیزی میدونی یا نه دربارش. ولی احتمالا توام همینی. 

گاهی ام آریتمی های اذیت کننده دارم اینجوری میشه ولی دلیل اصلیش همونه. 

دکتر رفتی؟

گاهی باهامه گاهی نه. ولی ماندگار نیست میره. 

ببین سبکی سر من برای مشکلات فک و گیجگاهیه. من tmj دارم اختلال مفصل فکی. نمیدونم چیزی میدونی یا نه در ...

من گفتن مایع گوش تکون خورده ....چند وقت یکبار اینجوری میشی؟؟من فکم درد نمیکنه والا..

ببین سبکی سر من برای مشکلات فک و گیجگاهیه. من tmj دارم اختلال مفصل فکی. نمیدونم چیزی میدونی یا نه در ...

توروخدا چندروز طول می‌کشه خوب میشی؟راحت شما بیرون و مهمونی وبازار میری؟؟من فقط سرم یه جوری گنگ وگیجم ودلشوره دارم دیگه فک درد واینا ندارم

توروخدا چندروز طول می‌کشه خوب میشی؟راحت شما بیرون و مهمونی وبازار میری؟؟من فقط سرم یه جوری گنگ وگیجم ...

پس شما مشکل گوش میانی داری دیگه عزیزم. باید دکتر بهت دارو بده. یه قرصه میخوری ردیف میشی. 

من دو سه سال پیش خیلی شدید بودم حتی یه طرف بدنمو درگیر میکرد. اره بیرون میرفتم جاره ای نبود. اگه خودتو حبس کنی تو خونه داغون میشه ادم. 

مشکل فک حتما نبابد درد داشته باشی. شاید موقع غذا خوردنم اینجوری بشی سرت سبک بشه. 

اما پیگیر دکتر گوش و حلق باش تست شنوایی بده. 

تهرانی؟ 

پس شما مشکل گوش میانی داری دیگه عزیزم. باید دکتر بهت دارو بده. یه قرصه میخوری ردیف میشی.  من د ...

نه کرمانشاهم...رفتم دارو دادن بتاهیستین واکتو سرک سرگیجم نمونده اما سنگینی سر ودلشوره رو یکساله دارم ...گیج وگنگم....توروخدا الان خوبی؟دارو چی میخوری؟

نه کرمانشاهم...رفتم دارو دادن بتاهیستین واکتو سرک سرگیجم نمونده اما سنگینی سر ودلشوره رو یکساله دارم ...

منم میخواستم همین داروهارو بهت بگم ولی گفتم دکتر بده بهتره. که استفاده کردی خودت. 

والا میگم که برای من از فکه. حس میکنم توام همینی. منم اولش همین بودم حتی تپش میگرفتم. 

دارو واسه تپش قلب پرانول خوردم. الان حامله ام بدترم جون هورمونا خیلی اثر میزاره روی مشلات فکی. 

شما چند سالته ازدواج کردی. 

منم میخواستم همین داروهارو بهت بگم ولی گفتم دکتر بده بهتره. که استفاده کردی خودت.  والا میگم ک ...

من سی سالمه...آره یه دختر دارم....نه فکر نکنم فک باشه علایمش خوندم حتی سی تی ام دادم