2777
2789
عنوان

آریتمی قلب در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 1556 بازدید | 87 پست
شما مایع گوشتون هم تکون خورده بود؟الان سنگینی سر رو داری؟

نه من دوچار صدای گوش بودم. سه سال پیش سقط داشتم و به همین دلیل اینجوری شدم. تغییرات هورمونی خیلی اثر داره روش. 

من چیزای سفت بخورم اینجوری میشم. 

ببین کم خونی. تیرویید. چربی خون. هر چیزی تو بدن میتونه باعثش بشه. مخصوصا کم خونی و کمبود اهن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگر چیز صفت نخوری خوبی؟

تو الان که داری با من حرف میزنی خدای استرسی. میدونستی؟ 

اگه استرست خوب بشه مشکلاتت حل میشه اینقد بهش فکر نکن. 

صدای گوش فقط بهتر میشه. چون مال من از قسمت فکه مشکل. 

توام داری؟

یکم روحیتو ببر بالا. من اینقد پانیک و وسواس فکری داشتم که خدا بدونه. 

الان زایمان دارم. اینقد از بس حسی میترسم که همش میگم عوارض نده. درد نداشته باشم. به خاطر همین فکر و خیال سبکی سر و منگی بدتر میشه. 

تو الان که داری با من حرف میزنی خدای استرسی. میدونستی؟  اگه استرست خوب بشه مشکلاتت حل میشه این ...

نمیدونم چی بگم...نه صدای گوش ندارم...شما پانیکم داشتید؟؟؟خوب شدید؟؟دارو مصرف کردی براش؟

تو الان که داری با من حرف میزنی خدای استرسی. میدونستی؟  اگه استرست خوب بشه مشکلاتت حل میشه این ...

نه من مشکل فک وصدای گوش ندارم خداروشکر...مشکل من فقط وفقط گیجی وگنگی هستم وفقط وفقط هم برای مهمونی رفتن استرس میگیرم که اینجوری نباشم...توخونه ی خودم خوبم‌..فقط فکر آینده که بدترنشم وبتونم مهمونی بدم و مهمونی برم اذیتم می‌کنه دلشوره میگیرم...

ازخدا میخام به حق این ماه مبارک شعبان که زایمان راحتی داشته باشی.ولی توروخدا برا من سرزایمان دعا کن...نترس خواهر من هم بی حسش کردن هم بیهوش برای زایمانش..بچه چندمته؟

نه من مشکل فک وصدای گوش ندارم خداروشکر...مشکل من فقط وفقط گیجی وگنگی هستم وفقط وفقط هم برای مهمونی ر ...

دکتر من میگفت این عصب مثل یه بچه ی فضول میمونه هر چی بهش بگی نکن بدتر میکنه. توام هر چی به‌ فکر کنی بدتره. 

دارو نه. چون داروی اعصابه. گاهی میشد پکساید پنج بخورم ولی از نظر من همش الکیه. تا خودت نخوای هیچی نمیششه. 

دنبال دارو برای پانیک نبا‌ش. اگر واقعا شرایط بدی داری با یه روانشناس مشورت کنی بد نیست. یا حدافل توی اینستا یا هر حای دیگه پیجای روان‌شناسی رو بخون یا کتابا... 

نمیدونم دلیل خاصی داشته اینجوری ‌شدی یا نه ولی بدون ماندگار نیست. 

ازخدا میخام به حق این ماه مبارک شعبان که زایمان راحتی داشته باشی.ولی توروخدا برا من سرزایمان دعا کن. ...

بچه ی اولمه. بارداریم یکم اذیت کننده بود حالا میگم زایمانم خوب با‌شع.

تو طبیعی بودی؟

ممنونم از دعای خیرت واقعا. 

توام نگران نباش این سبکی سر و منگی میگذره خوب میشی ولی بلخزه گاهی اوقاتم هستش. 

اتفاقا سعی کن بری بیرون. خو‌ بگذرونی با همسر و دخترت. به چیزی ام فکر نکن. 

هر کسی یه جوری داره با یه مشکلب دست و پنجه نرم میکنه. اینا چیزی نیست عزیزم. ففط دلیل‌ش استرس و اضطرابه

دکتر من میگفت این عصب مثل یه بچه ی فضول میمونه هر چی بهش بگی نکن بدتر میکنه. توام هر چی به‌ فکر کنی ...

نه بخدا بی دلیل اینجور شدم ولی خب فشار خانواده شوهر داشتم اما برام مهم نبود عادت کرده بودم...توروخدا یعنی تموم میشه...شما پانیک دیگه نمیشی؟

نه بخدا بی دلیل اینجور شدم ولی خب فشار خانواده شوهر داشتم اما برام مهم نبود عادت کرده بودم...توروخدا ...

پانیک برا هر کسی ممکنه اتفاق بیفته. ولی برا ماها که حساسیم و استرسی هستیم بیشتره. یهو نگران میشی یا یهو میترسی حالا از هر چیزی. ترس از بیماری. ترس از دست دادن. 

ولی اره این دوران میگذره حداقل ارومتر میشی. 

بعدم مهم نیس الان دیگه کسی بهت کار نداشته باشه. بلخره اون تاثیر بد روی تو مونده. ففط بع خودت مسلط باش و هر وقت اومد سراغت پاشو سرتو گرم کن. نزار روت تسلط داشته باشه پانبک. 

خیالت راحت خوب میشی. 

بازم میگم. از پیجای روان‌شناسی یا کتابا کمک بگیر. 

بچه ی اولمه. بارداریم یکم اذیت کننده بود حالا میگم زایمانم خوب با‌شع. تو طبیعی بودی؟ ممنونم از دعا ...

من طبیعی بودم..من سخت نبود خداروشکر...امسال اندازه هزارتا زایمان سخنم بود بخداقسم

پانیک برا هر کسی ممکنه اتفاق بیفته. ولی برا ماها که حساسیم و استرسی هستیم بیشتره. یهو نگران میشی یا ...

شما پانیکتون خوب شد؟؟؟سنگینی سر رو داره پانیک؟؟؟من تپش قلب ندارم خداروشکر...فقط سردرد وسنگینی وذلشوره وفکروخیال بی ربط والکی

شما پانیکتون خوب شد؟؟؟سنگینی سر رو داره پانیک؟؟؟من تپش قلب ندارم خداروشکر...فقط سردرد وسنگینی وذلشور ...

پانیک همه چی داره. منم گاهی میشم. میگم که کسایی که مثل مان هر چقدرم خوب بشن بازم گاهی درگیرن. ولی باید کنترلش کنی. 

همین که تپش نداری خداروشکر کن. چون من آریتمی میگیرم موقع استرس وفکر و خیال. 

فکرای الکی رو بریز دور. اینم بدون از فکر هیچی درنمیاد. فک نکن قراره به چیزی فکر کنی و اتفاق بیفته.