2777
2789
عنوان

آریتمی قلب در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 1554 بازدید | 87 پست
دکتر برات ممکنه بنویسه. معاینه ساده. دستتو بزار کنار گوشت اگه تکون میدی تق تق میکنه از فکه. موقع خمی ...

من سی تی سر دادم سالم بود خداروشکر یعنی نشون میده داخل سی تی؟؟؟بعدش مشکلی ندارم تو خمیازه کشیدن واینا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم..شما زایمان کردین آریتمی بر طرف شد؟‌‌..موقع آریتمی دچار ضعف هم‌ میشدین یهو؟!

سلام عزیزم 

بله یه حس ضعف دارم. 

ببین هنوزم هست گاهی. همون حس ضعفم هست کخ خیلی بده. 

من تجربه زیاذ دارم ازش. 

زایمان هم بله کردم

شماهم اینطوری هستی

سلام عزیزم  بله یه حس ضعف دارم.  ببین هنوزم هست گاهی. همون حس ضعفم هست کخ خیلی بده.  ...

آره عزیزم منم همینجوریم،هفته ۲۶ بارداریم..دکتر هم رفتم میگه مشکلی نداری،بعضی وقت که با دستگاه فشارسنج فشارمو چک میکنم میزنه ضربان نامنظم،نمیدونم باهاش چیکار کنم،همش حالمو بد میکنه و فکر می‌کنم الانه که اتفاقی برام بیفته،دیوونم کرده..🥲

آره عزیزم منم همینجوریم،هفته ۲۶ بارداریم..دکتر هم رفتم میگه مشکلی نداری،بعضی وقت که با دستگاه فشارسن ...

نگران نباش. انشاالله به سلامت زایمان میکنی. استرسو از خودت دور کن که بعد زایمان راه درازی در پیش داری با بچه داری😁

استرس که بیچارم کرده..ان شاءالله..واااای خدا بخیر بگذرونه😁

اخه من خودم چند ساله این نوع آریتمی رو دارم

تو بارداری خیلی استرس داشتم به خاطرش. دکترم رفتم. دکتر گفت اصلا مادر بودن ینی استرس😁

بلخره تن و بدنتو ضعیف نکن. چالشای زیادی داره مادرشدن. 

راستی بچت دختره یا پسر. 

هر وقت هر سوالی داشتی ازم بپرس

اخه من خودم چند ساله این نوع آریتمی رو دارمتو بارداری خیلی استرس داشتم به خاطرش. دکترم رفتم. دکتر گف ...

سلام عزیزم خوبی.بچه گلت خوبه؟؟میگم توروخدا شما سبکی سرت خوب شده بعد زایمان؟

من ۱۸سالمه از بچگیم آریتمی دارم نگران نباش چون استرس خودش مادر تموم بیماری های مخصوصا که بارداری غذا ...

چه قرصی میخوری واسه آریتمی عزیزم

میشه برای سلامتیم صلوات یا حمد بخونین دارم با بیماریا دست و پنجه نرم میکنم ممنونم ازتون🥲❤
سلام عزیزم شما پی وی سی میزمید بهترید الان؟منم دارم الان اقدامم بره دومی

سلام عزیزم شما از کی آریتمی گرفتین الان چه قرصی میخورین

سر بارداری اولتون هم آریتمی داشتین؟

میشه برای سلامتیم صلوات یا حمد بخونین دارم با بیماریا دست و پنجه نرم میکنم ممنونم ازتون🥲❤