2777
2789
عنوان

آریتمی قلب در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 1556 بازدید | 87 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من ۱۸سالمه از بچگیم آریتمی دارم  نگران نباش چون استرس خودش مادر تموم بیماری های مخصوصا که بارد ...

شمام یه ضربه جا میندازه؟ مکث میکنه دوباره میزنه؟ 

اره استرس بده ولی چی بگم میترسم. الانم حاملم همه چی دست به دست هم داده

دقیقا. هر چقدم بگن چیزی نییس ولی وقتی مکث میکنه ادم میترسه

معلوم نیست چه کوفتی هس این آخهلعنت به این اعصاب ک روح روان آدم بهم میریزه شما چوقت اینار اینجوری میشین؟من روزای ک اعصابم خورد باشه خیلی شدیده دیگه

معلوم نیست چه کوفتی هس این آخهلعنت به این اعصاب ک روح روان آدم بهم میریزه شما چوقت اینار اینجو ...

قبلا کمتر بود. از پارسال که رژیم گرفتم زیاد شد. شد هر روز. الانم حانله ام که شکم و معده فشار میاره خیلی بیشتره. دقیقا اگه استرس داشته باشم مث سم میمونه

قبلا کمتر بود. از پارسال که رژیم گرفتم زیاد شد. شد هر روز. الانم حانله ام که شکم و معده فشار میاره خ ...

اخی انشالله بچتو ب سلامتی ب دنیا بیاری گلم راستی شما هولتر بستنی تعداد پی وی سی چندتا بود

اخی انشالله بچتو ب سلامتی ب دنیا بیاری گلم راستی شما هولتر بستنی تعداد پی وی سی چندتا بود

نه هولتر نبستم. باور میکنی از هولتر میترسم 🤪میگم شانس ندارم که یه چیز دیگه از توی این قلب در نیاد🤪

ولی دکترم گفت تا شش ماه بغد زایمانم هنوز چون جریان خون و هورمونا طبیعی نشده ممکنه زیاد باشه. اگه بعدش زیاد بود بیا هولتر ببند. کلا تغییرات هورمونی نداشته باشی ام میگن واسه تغییرات هورمونیه😁

نه هولتر نبستم. باور میکنی از هولتر میترسم 🤪میگم شانس ندارم که یه چیز دیگه از توی این قلب در نیاد🤪 ...

عزیزم ترس نداره ک هولتر  فک کنم خیلی دیگه استرسی هستی من خودم افتادگی دریچه هم دارم ولی خفیفه توی هولتری هم ک بستم چیزی در نیومد ولی این کوفتی ول کن نیس من همش دلهره دارم ک کی سراغم میاد😂خودم حس میکنم بیشتر برای اعصابه تا قلب

عزیزم ترس نداره ک هولتر  فک کنم خیلی دیگه استرسی هستی من خودم افتادگی دریچه هم دارم ولی خفیفه ت ...

اصلا بهش فکر کنی میاد😁. 

اره استرسی که هستم ولی میگم ادم دم به دقه که تو استرس نیس. ولی این باهاته. فک کنم برای شما تعدادش کمه درسته؟ 

اصلا بهش فکر کنی میاد😁.  اره استرسی که هستم ولی میگم ادم دم به دقه که تو استرس نیس. ولی این ب ...

آره می‌دونی کل تو ذهن آدم هست من ک اینجوریم  هی میخام بیخیالش بشم  ولی بازم تو ذهنم میاد آره تعدادش کمه  شما درد قفسه سینه اینا نداری ؟

آره می‌دونی کل تو ذهن آدم هست من ک اینجوریم  هی میخام بیخیالش بشم  ولی بازم تو ذهنم میاد آ ...

ببین اون لحظه گاهی یه دردی هست گاهی نیست. مثلا انگار میره سمت گردن یا سمت شونه. 

شما ازدواج کردی؟ بچه داری؟ 

کلا مشکلات من تز سه سال پیش سقط داشتم شرو شد. سقط الکی بود هیچی ام نبود ولی خیلی سختی کشیدم