یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
معلوم نیست چه کوفتی هس این آخهلعنت به این اعصاب ک روح روان آدم بهم میریزه شما چوقت اینار اینجو ...
قبلا کمتر بود. از پارسال که رژیم گرفتم زیاد شد. شد هر روز. الانم حانله ام که شکم و معده فشار میاره خیلی بیشتره. دقیقا اگه استرس داشته باشم مث سم میمونه
اخی انشالله بچتو ب سلامتی ب دنیا بیاری گلم راستی شما هولتر بستنی تعداد پی وی سی چندتا بود
نه هولتر نبستم. باور میکنی از هولتر میترسم 🤪میگم شانس ندارم که یه چیز دیگه از توی این قلب در نیاد🤪
ولی دکترم گفت تا شش ماه بغد زایمانم هنوز چون جریان خون و هورمونا طبیعی نشده ممکنه زیاد باشه. اگه بعدش زیاد بود بیا هولتر ببند. کلا تغییرات هورمونی نداشته باشی ام میگن واسه تغییرات هورمونیه😁
نه هولتر نبستم. باور میکنی از هولتر میترسم 🤪میگم شانس ندارم که یه چیز دیگه از توی این قلب در نیاد🤪 ...
عزیزم ترس نداره ک هولتر فک کنم خیلی دیگه استرسی هستی من خودم افتادگی دریچه هم دارم ولی خفیفه توی هولتری هم ک بستم چیزی در نیومد ولی این کوفتی ول کن نیس من همش دلهره دارم ک کی سراغم میاد😂خودم حس میکنم بیشتر برای اعصابه تا قلب