2777
2789
عنوان

شمام انگیزه ندارید واسع پس انداز و پیشرفت.... بحث سیاسی نکنید لطفا...

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 50 پست
طلا حدودا ی چیزایی دارم حدود 300 تومنی طلا دارم منتها ن استفاده میکنم ن چیزی دادم امانت  خب با ...

ماشین بگیر یچیز عالی

حتی اگه میتونی خونتوعوض کن

کاش من جاتوبودم اگه کسی همچین کمکی بهم میکرد درجا مستقل میشد خونم چیزی که تنهاارزومه

و کلی طلای شیک میخریدم

اینجور که میگی پدرت کمک میکنه بافکر برو جلو که تواینده تامین باشی 

طلا حدودا ی چیزایی دارم حدود 300 تومنی طلا دارم منتها ن استفاده میکنم ن چیزی دادم امانت  خب با ...

ببخشید رک مبگم 

معدرت 

ولی پررو شدید 

پدرتون از جوونیش نگذشت ؟؟

جونیش کار نکرد ؟؟

پیر و فرسوده نشد؟؟

از خودش نگذست تا سما بزرگ‌بشید همین الان همین پول نمیتونه خودش خرج کنه؟؟ میده به شما

شما اماده خور شدید متاسفانه

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب مثلا مناسبتی چیزی میشه بابام بهم 5 تومن خب منم اون رو چیزایی که نیاز دارم میگیرم  حالا اگه ...

خب شما اون ۵ تومن هم استفاده کن هم پس انداز کن 

مثلاً اولویت بندی کن دلت مانتو میخواد مانتو بخر

مابقی پولت بریز تو حسابی اصلا فکر کن نداریش

عزیزم بهتره پس انداز کردن حتی در مبالغ کم یاد بگیری 

سایه پدرت ان شاالله همیشه بالا سرت باشه ولی فکر کن پدرت نمیتونست حمایتت کنه باید با همون حقوق شوهرت اینارو میخریدی مطمئنا یک دفعه نمیتونستی بری کلی خرید کنی

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
با این مبالغی که پدر گرامی تون بهت میدن و درآمد نسبتا خوب همسر گه گاهی لازمه تجملاتی نباشیم.حد تعادل ...

نمیگم خیلی لاکچری خرج میکنم 

مثلا ماهانه یدونه مانتو فصلی دوتا کفش 

سالی دوتا ساعت دوتا عینک هر چهارماه رنگ مو 

از اون طرف چنتا بیماری دارم هزینه درمان گرونه 

مثلا نیم ساعت مشاوره 500

یا ی چکاب که هر شش ماه باید بدم دو تومن 

هرماه کم کم س بار میرم متخصص 200 ب غیر از داروهام 

کلاس زبان هر ترم ی تومن 

20 واحد انتخاب کنی میشع 1400و...خیلی چیزای دیگه واقعا ضروریه

منم به لطف پدرم توی خونه ش نشستم و اول زندگی کرایه خونه نمیدم با پول های پس انداز ماشینمون عوض کردی ...

منم والا هر ماه یه تومن یارانه به خودم میده شوهرم بهم اونم وام خونگی گذاشتم بدم طلا.خرج خودم و..شوهرم میده این یه تومن برا خودمه

کاربری دست دونفر
نمیگم خیلی لاکچری خرج میکنم  مثلا ماهانه یدونه مانتو فصلی دوتا کفش  سالی دوتا ساعت دوتا ...

کاش من هم پدری داشتم که پشتوانه ام بودازاین جهنم فرارمیکردم😭😭😭

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
ببخشید رک مبگم  معدرت  ولی پررو شدید  پدرتون از جوونیش نگذشت ؟؟ جونیش کار نکرد ؟؟ ...

نمیدونم شاید حق با شما باشع پدرم از 9 سالگی کار می‌کرده 

ما بچه بودیم وضعش خوب نبود اما تو رفاه بودیم الان وضع‌ش از قبل خیلی بهتره بهمون کمک میکنه 

شایدم حق با شما باشع 

ببین من خودم خیلی دوست دارم مستقل باشم برم سرکار 

مثلا منشی مطب دکتر بشم... مثلا فروشنده بشم اما همین پدرم نمیزاره میگه بگن دختر فلانی فروشنده شده 

میگه برو درست رو بخون شغل مثلا معلم و فلان و فلان برو 

نمیگم خیلی لاکچری خرج میکنم  مثلا ماهانه یدونه مانتو فصلی دوتا کفش  سالی دوتا ساعت دوتا ...

اسی به حد نیازت خرید کن 

چیزای ضروری رو الویت بذار

پولای که پدرت میده خ ج چیزای مهم تر کن و از همسرت بخوام خرجای مثل دکتر و نیازهاتوبده

منم والا هر ماه یه تومن یارانه به خودم میده شوهرم بهم اونم وام خونگی گذاشتم بدم طلا.خرج خودم و..شوهر ...

شوهر منم بهم ماهی ۵۰۰ پول توجیبی میده 

خریدی چیزی داشته باشم اون بحثش جداست 

من با همون ۵۰۰ هم پس انداز میکنم هم بیرون برم چیزی دلم بخواد برای خودم میخرم

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
نمیدونم شاید حق با شما باشع پدرم از 9 سالگی کار می‌کرده  ما بچه بودیم وضعش خوب نبود اما تو رفا ...

راست میگه 

تلاشت بکن

اماده ترین و راحت ترین چیز میخوای

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

خب شوهرت خرج چیارو میده؟؟