2777
2789
عنوان

شمام انگیزه ندارید واسع پس انداز و پیشرفت.... بحث سیاسی نکنید لطفا...

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 50 پست
اسی به حد نیازت خرید کن  چیزای ضروری رو الویت بذار پولای که پدرت میده خ ج چیزای مهم تر کن و ا ...

اکثرا پولای که پدرم میده رو خرج خودم میکنم طلا لباس و هرچیزی که بخام تو زندگی مشترک نمی‌برم 

دکترم بیشتر از حقوق شوهرم میشه مگر که زیاد باشه

مثلا دوتا جراحی داشتم یکی 30 تومن شد 

یکی 50 تومن اونا رو پدرم داد 

نمیگم خیلی لاکچری خرج میکنم  مثلا ماهانه یدونه مانتو فصلی دوتا کفش  سالی دوتا ساعت دوتا ...

عزیزم نمیخوام فضولی کنم اما بجای ماهانه مانتو بزار هر دوماه کفشو بکن سه ماه از عینک و ساعت بگذر جاش طلا بخر جایگزین ساعت کن پولایی که بابات میده بهش بگو خودش برات پس انداز کنه و کلی چیزای دیگه.

من با این روش ها بدون شوهر دوتا خونه دارم ماشین و کلی طلا و پول نقد همیشه که جوون نمیمونیم میمونیم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم شاید حق با شما باشع پدرم از 9 سالگی کار می‌کرده  ما بچه بودیم وضعش خوب نبود اما تو رفا ...

مث بالای من .منم شوهر کردم اما ماهانه حد توانش دوسه تومن اینا پول میده بچم البته برا خودمه چون بچه دوساله چه می‌دونه.مستقیم نامیده غرورمون نشکنه.اونم مخالف اینجور کارهاست میگه خودم پول میدم بشین بچتو بزرگ کن بجا حمالی

کاربری دست دونفر
ماهانه ی مانتو... فصلی دوتا کفش مثلا زمستون دوتا کفش تابستون دوتا کفش اینجور 

دیگه روال زندگیت همینه عزیزم نمیشه که یه روزه آدم عوض بشه به هر حال موفق باشی خدا پدرتو حفظ کنه

صلوات

خب شوهرت خرج چیارو میده؟؟

خب اینا ک میگم هم از حقوق شوهرم هست هم از پولایی که پدرم میده 

مثلا پدرم هرماه که ماهانه بهم نمیده مثلا عید عیدی میده 

روز تولدم هدیه میده... مناسبتی چیزی باشه یا مثلا خودش دلش بخاد بده اینکه هرماه مثلا بهم پول بده اینجور نیست سالی چهار پنج بار شاید بشه 

عزیزم نمیخوام فضولی کنم اما بجای ماهانه مانتو بزار هر دوماه کفشو بکن سه ماه از عینک و ساعت بگذر جاش ...

ماشاالله.خدا بیشترش کنه.شاغلی؟/من دهنم لقه چند تومن جم کنم شوهرم لوو میدم

کاربری دست دونفر
خب اینا ک میگم هم از حقوق شوهرم هست هم از پولایی که پدرم میده  مثلا پدرم هرماه که ماهانه بهم ن ...

خب شما فرض کن کلا با حقوق شوهرت داری زندگی می‌کنی دیگه

پول های بابات فوق پس انداز کن برای خودت

خرجی داشتی از شوهرت بگیر

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
اکثرا پولای که پدرم میده رو خرج خودم میکنم طلا لباس و هرچیزی که بخام تو زندگی مشترک نمی‌برم  د ...

عزیزم درکت میکنم منم دقیقا مثل شما هستم ،،روزا بیدار میشم فقط روز مرگیمو بگذرونم ،،هیچ انگیز های ندارم ،،با تفاوتی که من هیچ پشتوانه ای هم نداریم ،،نمیدونم چند سال دیگه چی میشه و چه بسرمون میاد 

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»