2777
2789
عنوان

شمام انگیزه ندارید واسع پس انداز و پیشرفت.... بحث سیاسی نکنید لطفا...

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 50 پست
شاید اگه ی روزی مستقل بشم در امد داشته باشم بتونم بهتر مدیریت کنم 

هرچقدر درآمد داشته باشی اندازه پولایی که گفتی بابات میده رو نمیتونی یجا ببینی با منشی و...یه ته انداز آدم باید داشته باشه هدف داشته باش چی دوست داری مثلا پولاتو جم کن بده ماشین اسم خودت

کاربری دست دونفر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه شرایتشو داری برو ولی تو اصلا نیازی نداری بری شوهر و پدرت میدن بهت تو باید عاقل باشی 

اره میدونی چطوره... الان 21 سالمه سن کم ازدواج کردم همیشه هم چ مجردی چ تاهل پول خواستم بهم دادن 

اما دوست دارم درس بخونم کار کنم مفید باشم احساس بی ارزشی میکنم که مثلا فقط خرید کنم فیلم ببینم تو خونه باشم غذا بپزم بچه داری کنم... البته بچه ندارم... دلم میخاد تو جامعه باشم 

به نظر من پس انداز تو هر شرایطی لازمه. مخصوصا که شما میگی شوهرت درآمدش خوبه. از قدیم گفتن قطره قطره جمع شود وانگهی دریا شود. سعی کن خورد خورد برا خودت طلا بخری. هم استفاده کنی و ذوقشو داشته باشی برا خرید بیشتر و هم پس اندازه. چون انگیزه نداری طلایی بخر که بتونی استفاده هم کنی این جوری تشویق میشی به خرید بیشتر

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

راستی ب نظرم ماشینتونو عوض کنین. مثلا پارس بخرین این جوری هزینه هاتون میاد پایین. چینی مدل پایین به درد نمیخوره

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

راستی عزیزم همون طور که پدر شما به فکر شما هست شما هم باید به فکر بچتون باشین. هر چند اگه الان بچه ندارین. اما خوب بالاخره بچه هم میاد تو زندگیتون. میتونین براش یه خونه بخرین مثل پدرتون؟