2777
2789
عنوان

مامانا عذاب وجدان منو میکشه شماهم جلو بچتون ..

| مشاهده متن کامل بحث + 982 بازدید | 56 پست
وقتی فیلمو میبینم ناراحت میشم فوقش نیم ساعت بعد یادم رفته .به عمد که نبوده بچه نوزاد مراقبت بیشتری م ...

چقدر طرز فکرتون دوست دارم

اینکه اشتباهتون رو راحت میپذیرین خیلی خوبه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اصلا افسرده رو تکرار نکن تاثیر میزاره روت سعی کن تو ذهنت گیر نکنی خواستی تو دهنت مرور کنی افسر ...

درست میگی همه چیز از مرور و تکرار زیاد ایجادمیشه

الهی همیشه شاد باشی مهربون

ممنون ازت گلم نشخوار ذهنیم زیاده خیلی هرروز یه چیز اذیتم میکنه تا باهاش کنارمیام یه چیز جدید یارم م ...

درک میکنم عزیزم وسواس وقتی  پیشرفت کنه گاهی تا هفت تا هشت ساعت وقت میگیره من می‌نشستم تو خونه زل میزدم به یه گوشه حتما اطلاعات کسب کن و دارو هم بخور خود نی نی سایت ام برا اینکه بیشتر شناخت پیدا کنی خوبه   ان شاءالله خوب میشی  

خدایا خودمو به تو سپردم.

میدونی همه ما توی بچه داری کردنمون قطعا اشتباهات زیادی داشتیم ولی مطمئنا از روی قصد و نیت یا بدجنسی ...

درست میگی منم خیلی شرایط خوبی نداشتم مخصوصا شوهرم اصلا همراهی نمیکرد هیجی

خودمم تعجب میکنم تو اون روز از دخترمون عکس گرفته 

واقعا اصلا محل به ما نمیزاره

درک میکنم عزیزم وسواس وقتی  پیشرفت کنه گاهی تا هفت تا هشت ساعت وقت میگیره من می‌نشستم تو خونه ز ...

ممنونم از همراهی و همفکریت

الهی شادی سهم دلت باشه عزیزم

ولی زخم میخورن

آره ، زخم میخورن ولی اگه پدر و مادرا به موقع به خودشون بیان و سعی کنن جبران کنن ، به خاطر اون دل پاکشون ، زخماشون خیلی زود میتونه خوب بشه ، جوری که هیچ اثر بدی توی زندگیشون نذاره ولی اگه بمونه و درمان نشه ، هی زخم بیاد روی زخم ، اون وقته که واویلاس

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
دوسالی هست همه توجهم دادم بهش دوسش دارم بهش محبت میکنم خداکنه گذشته ناخودآگاهش رو صدمه نزده باشه

نه عزیزم بعید می‌دونم .روحیه شما خوب باشه ،اونم اگرم لطمه دیده ترمیم میشه .دل بچه ها پاکه ،لک روش نمی‌مونه مثل ما آدم بزرگا .☺️

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.