2777
2789
عنوان

مامانا عذاب وجدان منو میکشه شماهم جلو بچتون ..

| مشاهده متن کامل بحث + 982 بازدید | 56 پست
یعنی یکمش طبیعیه شما چقدر غصه خوردین چند دقیقه یا چند روز الان بهش فکر نمیکنین میخوام بدونم چقدر ...

وقتی فیلمو میبینم ناراحت میشم فوقش نیم ساعت بعد یادم رفته .به عمد که نبوده بچه نوزاد مراقبت بیشتری میخواد تا یه حدی طبیعیه و یه مقدارش هم اشتباه بوده .ما والدین هم اشتباه میکنیم .الان سعی میکنم محبت کنم بهش

اگه درس بگیری از رفتار گذشته و جبران کنی عالیه . ولی اگه بخوای فقط غصه بخوری و خودت و بعد بچه رو نا ...

دوسالی هست همه توجهم دادم بهش

دوسش دارم بهش محبت میکنم

خداکنه گذشته ناخودآگاهش رو صدمه نزده باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی اگر به خاطر وسواس فکریته بهت میگم چیکار‌ کن چون منم مثه خودتم بگو اره من مادر بدیم بگو اره حواسم ...

میگم عزیزم میشه یه روز یه تاپیک بزنی راجب جربه هات تو کنترل وسواس بگی چون  واااقعا مؤثره   من همینجا خیلی چیزا یاد گرفتم از نی نی سایتیا

خدایا خودمو به تو سپردم.

عزمزمه خواهش میکنم اگه همراه وسواس فکری افسردگی هم داری برو دکتر   دارو واقعا مفیده   &nbs ...

منم داغوتم

حتی حال ندارم به خودم و زندگیم برسم

از مجبوری باسختی یه غذایی میسازم شوهرم غر نزنه

خیلی شرایطم سخته

احتمال قوی دوباره قرص هام رو شروع کنم ولی به شوهرم نمیگم حوصله سرکوفت ندارم

التماس دعا عزیزمم

اینطوری کنترلش میکنم گلم اخه دارو برای من که میخوام باردار شم عوارض داره تو به توصیه من عمل کن توکلت ...

انشاا.. خدا یه نی نی سالم و صالح بهت بده

دعای خانم باردار میگیره

برای همه وسواسیا و افسرده ها هم دعا کن گلم

انشاا.. خدا یه نی نی سالم و صالح بهت بده دعای خانم باردار میگیره برای همه وسواسیا و افسرده ها هم د ...

عزیزم اصلا افسرده رو تکرار نکن تاثیر میزاره روت سعی کن تو ذهنت گیر نکنی خواستی تو دهنت مرور کنی افسرده ای بلند بگو من حالم خوبه

منم همینو میخوردم حرف شوهرت گوش نده اگه دکتر تجویز کرد   بخور سرترالین یکم طول میکشه تا خو ...

ممنون ازت گلم نشخوار ذهنیم زیاده خیلی

هرروز یه چیز اذیتم میکنه تا باهاش کنارمیام یه چیز جدید یارم میاد که بهش فکر کنم

انگار تموم نمیشه

همه حرف ها کنایه ها همه یادم میاد

احساس میکنم بدون دارو واقعا فلجم امیدم صفر میشه

پیش روانشناس رعتی؟!

خیلی سال پیش زیاد فایده نداشت بهم گفت همزمان باید دارو هم بخوری

دیگه مشاور نرفتم هزینه ش زیاد بود یه مدت دارو خوردم بهتر شدم البته خوب خوب نشدم ولی خیلی بهترشدم تا اللن که ۴ ماهه قطع کردم اینقدر که سرکوفت شنیدم

ممنونم ازت مهربون الهی همیشه شادباشی

میدونی همه ما توی بچه داری کردنمون قطعا اشتباهات زیادی داشتیم ولی مطمئنا از روی قصد و نیت یا بدجنسی نبوده ، به دلیل نا آگاهی ، شرایط سخت روحی یا جسمی و ....

بوده .

مهم اینه که هر زمانی ، هر کاری که میدونیم بهترینه رو انجام بدیم .

کاربری ۶ ساله ام رو به خاطر مسائل ....... از دست دادم .