2777
2789

ی جوری سر صبح در ورودی ساختمون رو میبندن ک شیشه ها میلرزه منم طبقه اولم در دقیقأ زیر پنجره اتاق خابه باردارم شبا ب زور میخابم بد پاشدم گفتم توروخدا درو اینجوری نبندین گفت شما حق موتور ندارین اصلأ پارکینگ ندارید انقدر موتور آوردین داخل ک لولای در خراب شده اینجوری بسته میشه گفتم ما از صاحبخونه با پارکینگ موتور اجاره کردیم از قصد اینجوری میکنن چون صاحبخونه هستن هر غلطی دلشون میخاد میکنن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما هم همین مشکلو داشتن تو ساختمون

یچیزی پشت در نصب کردیم ب اسم ارام بند

دیگه کوبیده نمیشه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

ما که از صدای ونگ ونگ بچه های همسایه دیوانه شدیم حالا باز شما وضعت بهتره صبح میره تا شب که برگرده ما شبانه روز باید این صدای ناهنجار تحمل کنیم

صبور باشید ، هر چیزی در زمان خودش اتفاق می افتد

نمیدونم چرا بااینکه ادعا تا فلک رفته اما درک و فهم و شعور ها هرروز پایین‌تر می‌آید

ماهم داریم .با دوکیلو ژل و کاشت ناخن و موی بلوند ادعای باکلاسی دارن اما یه در بلد نیستن مثل آدم ببندن

شوهرشم بعد از سلام باید هربار بگه قبلا شاسی بلند داشتیم الان فروختیم وگرنه روزش شب نمیشه اما فی لتر سیگارش از پنجره تو حیاط میندازه کلا جهان سومی و عقب افتاده و ایرانی ایم هرکار بکنیم

🤪
ما هم همین مشکلو داشتن تو ساختمونیچیزی پشت در نصب کردیم ب اسم ارام بنددیگه کوبیده نمیشه

ما آرام بند زدیم می‌دیدیم همیشه درو باز میذارن نوشتیم پشت در از بسته بودن درب مطمئن باشید حالا میگیرن میکشن عقب با تمام وجووود میبندن ما طبقه سومین دلم واسه بقیه خونه های کوچه میسوزه باورت میشه گچ بالای در ریخته ازبس دوتا خونواده وحشین و در محکم بستن؟؟؟

🤪
نمیدونم چرا بااینکه ادعا تا فلک رفته اما درک و فهم و شعور ها هرروز پایین‌تر می‌آیدماهم داریم .با دوک ...

بله انگار تو باغ وحش زندگی میکنن باید فقط مثل خودشون باشی منم دیدم جواب سربالا داد اومدم در آسانسور رو باز گذاشتم تا زنده مردش بیاد جلو چشش 

نمیدونم چرا بااینکه ادعا تا فلک رفته اما درک و فهم و شعور ها هرروز پایین‌تر می‌آیدماهم داریم .با دوک ...

هیچ ادم باکلاسی ریخت و قیافش اینی که شما توصیف کردید نیست. اینا صرفا بی فرهنگن