2777
2789
عنوان

همیشه خواب میبینم دزد ماشینمون برده😐😓

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هان؟

ماها وقتی کسی تو خواب ببینه  مار  نیش میزنه میگیم

کنار کسی چیزی خوردی اونم هوس کرده چون بهش ندادیم مار دیدی

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟
کلا به شهرهای امروزی امیدی نیست

اره امشب مبرم خونه مادرشوهرم بخوابم ،طبقه پایینه

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟
تبریزی هستی؟؟؟؟

اره

اصلا اومد بهش مهل نذار

اره که نمیزارم خودش میدونه میترسم این همه خوبی کن آقا هار بشه

نه نداره. خونه عوض کردن خیلی پول میخواد. حداقل باید چندین میلیون داشته باشی بذاری رو پول پیش

چی بگم والا.نمیتونی همونجا ک ماشینتو میزاری دوربین نصب کنی؟ 

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️

این دزدگیر جی وی اسی رو امتحان کردی؟ 

ما از اونا نصب کردیم اول اینکه تا دزدگیر غیر فعال نشه با گوشی خودمون روشن نمیشه بعدم هر دستی ضربه ای چیزی به ماشین بخوره به گوشی زنگ میزنه با الارم در خطر 

ما هم اخیرا یه بار دزد کامپیوتر و باتری ماشینو برد خیلی ضرر کردیم به این متصل شدیم