2777
2789
عنوان

همیشه خواب میبینم دزد ماشینمون برده😐😓

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 51 پست
چی بگم والا.نمیتونی همونجا ک ماشینتو میزاری دوربین نصب کنی؟ 

اونم که کلی پول میخواد. همسایه بغلیمون پارسال سی میلیون داد دوربین نصب کرد ولی پدرسوخته ها انقد التماسشون کردم حتی یه بارم برای ما دوربیناشون چک نکردن

چی بگم والا.نمیتونی همونجا ک ماشینتو میزاری دوربین نصب کنی؟ 

نه بابا دوربین به دردی نمیخوره 

چون ۲۴ ساعته که نمیشه چکش کرد 

بعدم اومد برد خب چهره ش رو پوشونده چطور میشه پیداش کرد 

فقط یکم اثر بازدارندگی داره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این دزدگیر جی وی اسی رو امتحان کردی؟  ما از اونا نصب کردیم اول اینکه تا دزدگیر غیر فعال نشه با ...

نمیدونم بخدا انقد بی پول شدیم.  فقط به فروختنش فکر میکنیم.  ولی خب مففففت میخرن.  پارسال خیلی رو براه ترو گرونتر بود.  دلم میسوزه چرا نفروختیم پارسال

نمیدونم بخدا انقد بی پول شدیم.  فقط به فروختنش فکر میکنیم.  ولی خب مففففت میخرن.  پار ...

عزیزم فدای سرت انقدر غصه نخور 

دیگه حالا چه میشه کرد 

این دزدگیر جی پی اسی خیلی هم گرون نیست ولی به نسبت کاربردیه 

اونم که کلی پول میخواد. همسایه بغلیمون پارسال سی میلیون داد دوربین نصب کرد ولی پدرسوخته ها انقد التم ...

چ ادمای ترسو و خسیسی بگو حالا چی میشه ثواب کنی عیب نداره همونا ی روز کارشون گیر میشه. چی بگم بخدا دیگه راهی ب ذهنم نمیاد ولی همین دوربین بهترین راه چون همش از موبایل میشه چک کنی همیشه هم توش چهره پیدا میشه و کلا چشمت میشه دیگه 

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️
چ ادمای ترسو و خسیسی بگو حالا چی میشه ثواب کنی عیب نداره همونا ی روز کارشون گیر میشه. چی بگم بخدا دی ...

این سری اخر نامه از کلانتری هم گرفتم.  که همسایه دوربینش چک کنه ولی خب نمیدونم دست و دلم نرفت زنگ بزنم پلیس بیاد.  اخه همسایه مون خیلی آدمای جنجالی هستن ترسیدم باهامون لج کنن یه وقت یه جا بلایی سرمون بیارن.  همینجور نامه کلانتری بعد یه ماه هنوز تو کیفمه😑

نه بابا دوربین به دردی نمیخوره  چون ۲۴ ساعته که نمیشه چکش کرد  بعدم اومد برد خب چهره ش ر ...

خب 24 ساعتی نمیشه چک کرد ولی ب نظرت میشه 24 ساعته دلشوره داشت یا بپری از جات تا جای ماشین بدو کنی؟  در عجبم چطوری دزدگیرش رو خفه میکنن؟ 

این سری اخر نامه از کلانتری هم گرفتم.  که همسایه دوربینش چک کنه ولی خب نمیدونم دست و دلم نرفت ز ...

چرا باید ترس داشته باشی. . لج برای چی متاسفانه تنها دوربین اون قسمت محله اس کوفتش بشه میخاست نگیره حالام حکم داری  پررو باش جنجالی باشن لج کنن همین الانشم لج نکرده اینطورین ک انگار از رو لج بهت نشون نمیدن حالا خیری ک نرسیده ازشون بزار لج کنن بهتر 

چرا باید ترس داشته باشی. . لج برای چی متاسفانه تنها دوربین اون قسمت محله اس کوفتش بشه میخاست نگیره ح ...

سر یه جریان دیگه باهام بد شدن و حسابی توهین و تهدیدم کردن.  حالا پلیسم ببرم بالاسرشون؟ نمیدونم چکار کنم.  همسایه ها هیچ کدوم دوربین نداشتن وقتی هی دزد اومد چیزا ماشین ما رو برد اینا ترسیدن رفتن دزدگیر زدن.  ولی هر بار بعد دزد اومد ازشون خواهش کردم چک کنن یه بهانه اوردن

فقط هم رو ماشین ما زومه.  این همه ماشین توکوچه

شاید قشنگ امار درمیارن ک کی دوربین داره کی دزدگیرش قوی و فلان چون سوژه معمولا باید براشون راحت الحلقوم تر باشه دیگ