2777
2789
عنوان

کمک خیلی نگرانم

360 بازدید | 36 پست

سلام پسرم ۵سالشه چند وقتیه خیلی تندتندگشنه میشه هرچقدر غذا میخوره چنددقیقه بعد گشنه س امروزم گفت قلبش تندتندمیزنه وزنشم اصلا بالا نمیره ظهریاعصرمیخوابه اونم چندساعت یهد اینطور شده نکنه قند داشته باشه خدایی نکرده میترسم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

بچه ای که قند داذه دهنش همش کف میکنه و تند تند جیشش میگیذه و هی تشنش میشه ...

پسر شما موقع رشدشه ...خواهرزاده های منم دقیقیا همینجور بودن ..

غذاهای مقوی و پرخاصیت براش درست کن بده بخوره نوش جونش ...

یوقتایی از درد کشکک پا یا کف پا هم گفت نگران نباش داره قد میکشه

لطفا هرکی میگه با همسرم مشکل دارم نسخه طلاق نپیچید ..آوای مظلوم ارومیه یادمون نره اگه مادربالاسرش بود شکنجه نمیشد ...لطفا با هرکسی ازدواج نکنید ...اگه خوب نیست و به ثبات اخلاقی نرسید بچه دار نشید ...اگه بچه دار شدید سنگ از آسمون بارید مراقب بچه هاتون باشید ..اونها ضعیفن و به مادر پناه میارن😭♥️قبل بارداری دومم شده بودم ۶۲ کیلو ...الان ۶۸ کیلوهستم و تو حسرت اون وزنمم ...آرزومه بشم ۶۲ ....خیلی دلم میخواد اون روز که رو ترازو ۶۲ رو میبینم زنده باشم🌱💪💪💪
شب چند ساعت میخوابه  خیلی گرمشه اروم قرار نداره  ؟

شبا هرچقدرم خونه سرد باشه پتو رو باز میکنه روزا نمیخوابید خیلی زیاد میخوابه از شدت گرسنگی بیدار میشه به چای شیرینم علاقه خاصی داره

2810